Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carmen Lukavice FC AVE
Smrtka 3 Tactiek Blitzkrieg
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.6 gemiddelde waardering 33.8
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski speelt de bal door. Von Wattenwyl is nu in balbezit. Von Wattenwyl draait met de bal, schiet en ... Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC AVE 0:1

5e minuut.
Kocman met de inworp. Huba rent richting de bal. Huba met een sublieme pass. Časnoha rent richting de bal. Časnoha schiet op doel. Zvolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pentlík onderschept slim de pass. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stach heeft problemen om de bal te vangen. Stach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Huba met een sublieme pass. Stach rent richting de bal. Stach passt de bal in één keer door. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pavlus kopt de bal weg. Klungelig pakt Návrat de bal. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC AVE 0:2

16e minuut.
Demjan rent richting de bal. Demjan met een sublieme pass. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha draait met de bal, schiet en ... Zvolský probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Stach kopt de bal weg. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha schiet op doel. Pentlík probeert de bal aan de voet te houden. Zvolský probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kocman geeft de bal voor. Vejtiska rent richting de bal. Časnoha verovert de bal door een tackle van achteren. Časnoha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC AVE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 35%, FC AVE 65%.
FC Carmen Lukavice - FC AVE 1:2

49e minuut.
Qəzənfərov geeft een hoge lob. Brom heeft problemen om de bal te vangen. Brom passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stach de bal. Stach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kocman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocman geeft een lange en hoge pass. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha schiet op doel. Zvolský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pentlík heeft problemen om de bal te vangen. Časnoha rent richting de bal. Časnoha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Carmen Lukavice - FC AVE 2:2

54e minuut.
Vlček speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vysočanský stond buitenspel. Qəzənfərov neemt vlug de vrije trap. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kocman met de inworp. Huba geeft de bal voor. Zvolský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kocman de bal. Kocman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Dobrevski geeft een hoge lob. Mocek probeert de bal met de borst te controleren. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC AVE 2:3

68e minuut.
Kocman kopt de bal weg. Pentlík heeft problemen om de bal te vangen. Stach met een sublieme pass. Časnoha heeft problemen om de bal te vangen. Časnoha haalt uit met een fantastische trap. Zvolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Carmen Lukavice - FC AVE 3:3

72e minuut.
Návrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Wattenwyl onderschept slim de pass. Von Wattenwyl speelt de bal door. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski schiet op doel. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Návrat rent richting de bal. Von Wattenwyl speelt de bal door. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski haalt uit met een fantastische trap. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Brom is nu in balbezit. Brom met een sublieme pass. Klungelig pakt Stach de bal. Časnoha rent richting de bal. Časnoha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kocman rent richting de bal. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach passt de bal met de wreef. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha schiet op doel. Zvolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Demjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjan probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC AVE 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 39%, FC AVE 61%.
FC Carmen Lukavice - FC AVE 3:4