Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pašovice SK_SLAVIA_PRAHA
352 Tactiek sks_schovka
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 33.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Horčička geeft een hoge lob. Tomov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhl draait met de bal, schiet en ... Klepczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Castiñeiras Portos verovert de bal door een tackle van achteren. Doušek rent richting de bal. Padevít geeft een lange en hoge pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Jandl is nu in balbezit. Castiñeiras Portos onderschept slim de pass. Horčička is nu in balbezit. Castiñeiras Portos onderschept slim de pass. Castiñeiras Portos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lustig probeert naar een medespeler te passen. Doušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Doušek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Padevít de bal. Padevít geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Horčička controleert de bal met de borst. Kopertowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horčička. Horčička krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Jandl kopt de bal weg. Doušek rent richting de bal. Doušek speelt de bal door. Padevít rent richting de bal. Padevít geeft de bal voor. Klepczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uhl rent richting de bal. Uhl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pašovice - SK_SLAVIA_PRAHA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pašovice 35%, SK_SLAVIA_PRAHA 65%.
FC Pašovice - SK_SLAVIA_PRAHA 1:0

58e minuut.
Otamendi geeft een hoge lob. Doušek is nu in balbezit. Doušek geeft een lange en hoge pass. Uhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhl haalt uit met een fantastische trap. Klepczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duggan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jezevec rent richting de bal. Jezevec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jezevec speelt de bal door. Padevít is nu in balbezit. Padevít speelt de bal door. Jezevec is nu in balbezit. Jezevec schiet op doel. Klepczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Jandl heeft problemen om de bal te vangen. Castiñeiras Portos rent richting de bal. Jandl begaat een overtreding. Castiñeiras Portos raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopertowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pašovice 23%, SK_SLAVIA_PRAHA 77%.
FC Pašovice - SK_SLAVIA_PRAHA 1:0