Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocky Frenštát FK:Doubí
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tejkal onderschept slim de pass. Vybouchnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tejkal zijn tegenspeler op de grond. Tejkal krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Habanec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Úlisný komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Sunek heeft problemen om de bal te vangen. Gálik rent richting de bal. Gálik speelt de bal door. Poláček bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - FK:Doubí 1:0

28e minuut.
Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar met een sublieme pass. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal schiet op doel. Dupal probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Záblocký met een sublieme pass. Tejkal rent richting de bal. Tejkal met een sublieme pass. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal is nu in balbezit. Pojar is nu in balbezit. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dupal geeft de bal voor. Inworp. Aulický met de inworp. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Borový de bal. Borový probeert naar een medespeler te passen. Sunek met een sublieme pass. Pojar rent richting de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Záblocký bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 59%, FK:Doubí 41%.
Rocky Frenštát - FK:Doubí 1:0

46e minuut.
Poláček is nu in balbezit. Gálik bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček rent richting de bal. Poláček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - FK:Doubí 2:0

49e minuut.
Chalabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalabal probeert naar een medespeler te passen. Poláček is nu in balbezit. Poláček haalt uit met een fantastische trap. Machulda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Aulický passt de bal zonder na te denken. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vybouchnul begaat een overtreding. Vybouchnul krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pojar rent richting de bal. Pojar passt de bal zonder na te denken. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dupal de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dlabač onderschept slim de pass. Dlabač met een sublieme pass. Daar is Gálik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poláček is nu in balbezit. Poláček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dupal onderschept slim de pass. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pojar met een sublieme pass. Dítě probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bahenský de bal onder controle te krijgen. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Borový geeft de bal voor. Vybouchnul kopt de bal weg. Klungelig pakt Dítě de bal. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Borový bereikt de bal nog maar net als eerste. Borový passt de bal zonder na te denken. Dupal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - FK:Doubí 2:1

86e minuut.
Borový heeft problemen om de bal te vangen. Gálik rent richting de bal. Borový verovert de bal door een tackle van achteren. Poláček bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Dupal de bal. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Křen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rocky Frenštát - FK:Doubí 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 40%, FK:Doubí 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocky Frenštát - FK:Doubí 2:2