Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Eden
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5184
SK_SLAVIA_PRAHA FC AVE
sks_schovka Tactiek Blitzkrieg
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
14 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 36.3
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Dieltiens probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janecký geeft een lange en hoge pass. Dobrevski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Matheisz passt de bal in één keer door. Hajas met een sublieme pass. Misić is nu in balbezit. Misić draait met de bal, schiet en ... Zvolský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 1:0

5e minuut.
Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas speelt de bal door. Von Wattenwyl geeft de bal voor. Dobrevski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 1:1

11e minuut.
Vlček onderschept slim de pass. Vlček probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski rent richting de bal. Vysočanský is nu in balbezit. Vysočanský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vysočanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vysočanský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Matheisz geeft de bal voor. Inworp. Hajas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janecký heeft problemen om de bal te vangen. Janecký geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 1:2

14e minuut.
Hajas met de inworp. Janecký geeft de bal voor. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski schiet op doel. Klepczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 1:3

18e minuut.
Vlček met een sublieme pass. Vejtiska bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlček geeft een lange en hoge pass. Kuźniewski krijgt zijn hoofd ertegen. Klepczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 1:4

19e minuut.
López Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Sánchez geeft de bal voor. Kmoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić onderschept slim de pass. Misić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dieltiens passt de bal zonder na te denken. Misić is nu in balbezit. Misić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pentlík de bal onder controle te krijgen. Zvolský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 2:4

30e minuut.
Misić passt de bal met de wreef. Dieltiens is nu in balbezit. Vlček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlček krijgt een gele kaart. Dieltiens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Kmoch kopt de bal weg. Dieltiens heeft problemen om de bal te vangen. Janecký is nu in balbezit. Janecký geeft een lange en hoge pass. Dobrevski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 2:5

42e minuut.
Hajas onderschept slim de pass. Hajas geeft een hoge lob. Vysočanský heeft problemen om de bal te vangen. Von Wattenwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Wattenwyl haalt uit met een fantastische trap. Klepczyński bokst de bal weg.

43e minuut.
Vejtiska speelt de bal door. Vysočanský met een sublieme pass. Von Wattenwyl rent richting de bal. Von Wattenwyl geeft een hoge lob. Kuźniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 2:6

44e minuut.
Dieltiens met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajas met een snelle inworp. Janecký geeft een lange en hoge pass. Dobrevski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 69%, FC AVE 31%.
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 2:6

49e minuut.
Garboś kopt de bal weg. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 2:7

51e minuut.
López Sánchez met de inworp. Dieltiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens passt de bal in één keer door. Misić is nu in balbezit. Misić schiet op doel. Zvolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

52e minuut.
Vlček is nu in balbezit. Misić onderschept slim de pass. Misić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pentlík de bal onder controle te krijgen. Zvolský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 3:7

61e minuut.
Misić probeert de bal aan de voet te houden. Vlček is nu in balbezit. Misić verovert de bal door een tackle van achteren. Misić schiet op doel. Pentlík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 4:7

64e minuut.
Janecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dieltiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens met een sublieme pass. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Misić passt de bal zonder na te denken. Dieltiens is nu in balbezit. Misić is nu in balbezit. Misić schiet op doel. Zvolský probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pentlík kopt de bal weg. Vysočanský is nu in balbezit. Vysočanský passt de bal met de wreef. Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 4:8

77e minuut.
Klepczyński probeert naar een medespeler te passen. Vlček heeft problemen om de bal te vangen. Vysočanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vysočanský geeft de bal voor. Kuźniewski springt en kopt de bal. Klepczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 4:9

81e minuut.
Janecký rent richting de bal. Dieltiens onderschept slim de pass. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić draait met de bal, schiet en ... Zvolský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 5:9

84e minuut.
López Sánchez geeft een hoge lob. Matheisz probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Hajas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janecký geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Matheisz rent richting de bal. Matheisz geeft een hoge lob. Janecký speelt de bal door. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić haalt uit met een fantastische trap. Zvolský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 6:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK_SLAVIA_PRAHA 61%, FC AVE 39%.
SK_SLAVIA_PRAHA - FC AVE 6:9