Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: FK:Doubí Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2717
FK:Doubí NEC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Leczkowski probeert naar een medespeler te passen. Skalický is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pojar. Pojar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pekrt rent richting de bal. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar met een sublieme pass. Kolín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK:Doubí 68%, NEC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK:Doubí - NEC 0:0

47e minuut.
Panchartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulický verovert de bal door een tackle van achteren. Aulický probeert naar een medespeler te passen. Kolín is nu in balbezit. Kolín draait met de bal, schiet en ... Řezáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Pojar rent richting de bal. Pojar passt de bal zonder na te denken. Kolín is nu in balbezit. Kolín schiet op doel. Jirmal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dítě geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kolín maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Pekrt met een sublieme pass. Skalický bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalický passt de bal met de wreef. Prchlík is nu in balbezit. Prchlík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ribarov passt de bal in één keer door. Jalovec rent richting de bal. Jalovec speelt de bal door. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - NEC 0:1

70e minuut.
Machulda met een harde bal richting middenveld. Leczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sunek met een sublieme pass. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Pekrt rent richting de bal. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski geeft de bal voor. Prchlík rent richting de bal. Prchlík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Borový passt de bal met de wreef. Kolín bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski begaat een overtreding. Leczkowski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Borový verovert de bal door een tackle van achteren. Borový probeert naar een medespeler te passen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolín is nu in balbezit. Kolín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK:Doubí - NEC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK:Doubí 55%, NEC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK:Doubí - NEC 1:1