Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocky Frenštát Mezci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Herout rent richting de bal. Vybouchnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout onderschept slim de pass. Herout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Mezci 0:1

34e minuut.
Bahenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahenský met een sublieme pass. Jakob heeft problemen om de bal te vangen. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 32%, Mezci 68%.
Rocky Frenštát - Mezci 0:1

46e minuut.
Fečko speelt de bal door. Outrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Outrata probeert naar een medespeler te passen. Herout is nu in balbezit. Herout draait met de bal, schiet en ... Záblocký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Mezci 0:2

57e minuut.
Křen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Michl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gančarčík geeft een hoge lob. Dupal kopt de bal weg. Záblocký bokst de bal weg.

59e minuut.
Gálik probeert de bal aan de voet te houden. Dofek rent richting de bal. Dofek geeft een lange en hoge pass. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dlabač passt de bal in één keer door. Gálik bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček schiet op doel. Rozehnal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - Mezci 1:2

72e minuut.
Michl kopt de bal weg. Gálik rent richting de bal. Gálik met een sublieme pass. Poláček heeft problemen om de bal te vangen. Poláček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rocky Frenštát - Mezci 2:2

81e minuut.
Gálik kopt de bal weg. Daar is Fečko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fečko probeert naar een medespeler te passen. Herout is nu in balbezit. Herout haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 58%, Mezci 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocky Frenštát - Mezci 2:2