Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gieksa Baník FC NSFK Olomouc
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Ustrnul geeft een hoge lob. Inworp. Čtvrtek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snopek is nu in balbezit. Snopek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jahodář trapt de bal weg van het doel. Langhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhammer geeft een lange en hoge pass. Meziříčský bereikt de bal nog maar net als eerste. Meziříčský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drašnar heeft problemen om de bal te vangen. Drašnar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sečkař verovert de bal door een tackle van achteren. Sečkař geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jahodář de bal. Holeš rent richting de bal. Holeš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieksa Baník FC - NSFK Olomouc 0:1

36e minuut.
Sečkař rent richting de bal. Sečkař passt de bal met de wreef. Jahodář rent richting de bal. Snopek verovert de bal door een tackle van achteren. Snopek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieksa Baník FC 57%, NSFK Olomouc 43%.
Gieksa Baník FC - NSFK Olomouc 0:1

85e minuut.
Sládeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Sládeček geeft een hoge lob. Štulc is nu in balbezit. Štulc met een sublieme pass. Jahodář heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieksa Baník FC 68%, NSFK Olomouc 32%.
Gieksa Baník FC - NSFK Olomouc 0:1