Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: NEC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2560
NEC Rocky Frenštát
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Dlabač geeft een hoge lob. Vrána kopt de bal weg. Daar is Pech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poláček rent richting de bal. Poláček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Klungelig pakt Prchlík de bal. Vrána bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrána speelt de bal door. Poláček rent richting de bal. Poláček schiet op doel. Řezáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - Rocky Frenštát 0:1

17e minuut.
Gálik passt de bal zonder na te denken. Bahenský is nu in balbezit. Bahenský passt de bal zonder na te denken. Poláček bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Pekrt is nu in balbezit. Poláček verovert de bal door een tackle van achteren. Poláček passt de bal zonder na te denken. Chalabal rent richting de bal. Chalabal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Prchlík passt de bal met de wreef. Leczkowski geeft de bal voor. Dupal heeft problemen om de bal te vangen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Záblocký trapt de bal weg. Libánský kopt de bal weg. Klungelig pakt Prchlík de bal. Prchlík schiet op doel. Záblocký bokst de bal weg.

39e minuut.
Polakovič rent richting de bal. Polakovič probeert naar een medespeler te passen. Prchlík is nu in balbezit. Prchlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NEC - Rocky Frenštát 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC 45%, Rocky Frenštát 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NEC - Rocky Frenštát 1:1

56e minuut.
Jirmal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chalabal met de inworp. Gálik is nu in balbezit. Gálik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Prchlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Prchlík passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vybouchnul de bal. Polakovič rent richting de bal. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - Rocky Frenštát 2:1

58e minuut.
Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Prchlík rent richting de bal. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Prchlík is nu in balbezit. Prchlík schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dupal rent richting de bal. Dupal geeft een lange en hoge pass. Gálik kopt de bal weg. Poláček rent richting de bal. Poláček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jirmal geeft de bal voor. Skalický kopt de bal weg. Prchlík rent richting de bal. Prchlík haalt uit met een fantastische trap. Záblocký maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Libánský verovert de bal door een tackle van achteren. Libánský geeft een hoge lob. Vybouchnul heeft problemen om de bal te vangen. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel. Záblocký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Skalický onderschept slim de pass. Skalický probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vybouchnul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič onderschept slim de pass. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Záblocký bokst de bal weg. Polakovič rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Křen bereikt de bal nog maar net als eerste. Křen probeert naar een medespeler te passen. Vrána is nu in balbezit. Prchlík verovert de bal door een tackle van achteren. Prchlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC - Rocky Frenštát 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC 42%, Rocky Frenštát 58%.
NEC - Rocky Frenštát 3:1