Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokol Jamnè Gieksa Baník FC
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Meziříčský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zmítko komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Kobera verovert de bal door een tackle van achteren. Kobera geeft een lange en hoge pass. Polský heeft problemen om de bal te vangen. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... Dukát bokst de bal weg.

24e minuut.
Štulc speelt de bal door. Daar is Drašnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drašnar passt de bal in één keer door. Zmítko rent richting de bal. Zmítko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kroutil kopt de bal weg. Drašnar rent richting de bal. Drašnar passt de bal zonder na te denken. Zmítko is nu in balbezit. Zmítko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Svojtka is nu in balbezit. Hofman rent richting de bal. Svojtka is nu in balbezit. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Gieksa Baník FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Jamnè 46%, Gieksa Baník FC 54%.
Sokol Jamnè - Gieksa Baník FC 1:0

46e minuut.
Balvín is nu in balbezit. Hofman onderschept slim de pass. Štulc maakt een afschuwelijke overtreding. Štulc krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Drašnar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štulc probeert naar een medespeler te passen. Povaleč rent richting de bal. Drašnar is nu in balbezit. Drašnar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jahodář geeft de bal voor. Inworp. Kacíř zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svojtka bereikt de bal nog maar net als eerste. Svojtka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Jamnè - Gieksa Baník FC 2:0

72e minuut.
Langhammer is nu in balbezit. Langhammer passt de bal in één keer door. Sedlička rent richting de bal. Drašnar verovert de bal door een tackle van achteren. Drašnar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sedlička geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kroutil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drašnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drašnar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Jamnè 43%, Gieksa Baník FC 57%.
Sokol Jamnè - Gieksa Baník FC 2:0