Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pašovice NSFK Olomouc
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Padevít bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakl verovert de bal door een tackle van achteren. Jakl speelt de bal door. Holeš heeft problemen om de bal te vangen. Holeš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Vorel geeft een hoge lob. Daar is Holina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holina speelt de bal door. Holeš rent richting de bal. Holeš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Uhl rent richting de bal. Uhl probeert naar een medespeler te passen. Svatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhl haalt uit met een fantastische trap. Harvalik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Doušek rent richting de bal. Doušek speelt de bal door. Jezevec met een sublieme pass. Klungelig pakt Svatý de bal. Svatý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pašovice - NSFK Olomouc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pašovice 54%, NSFK Olomouc 46%.
FC Pašovice - NSFK Olomouc 1:0

47e minuut.
Ferdinand is nu in balbezit. Sládeček onderschept slim de pass. Sládeček probeert naar een medespeler te passen. Holeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Holeš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Holina passt de bal zonder na te denken. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold geeft de bal voor. Klungelig pakt Holeš de bal. Holeš schiet op doel. Lustig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Uhl probeert de bal met de borst te controleren. Peluňka is nu in balbezit. Uhl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uhl krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Jezevec is nu in balbezit. Jezevec geeft de bal voor. Daar is Herold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svatý is nu in balbezit. Svatý draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pašovice - NSFK Olomouc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pašovice 50%, NSFK Olomouc 50%.
FC Pašovice - NSFK Olomouc 2:0