Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alverca Futebol Clube Autofakerovice HC JZD
nouze Tactiek útočný mrak
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
43.3 gemiddelde waardering 39.9
redelijk Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Kroča probeert naar een medespeler te passen. Kutil kopt de bal weg. Krupka rent richting de bal. Žejdlík onderschept slim de pass. Žejdlík schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Autofakerovice HC JZD 1:0

14e minuut.
Žejdlík kopt de bal weg. Daar is Loučka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Vinklář ... Strafschop! Directe rode kaart, Vinklář moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vinklář schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Loučka raakt geblesseerd tijdens het duel. Loučka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kroča bokst de bal weg.

19e minuut.
Nygaard rent richting de bal. Nygaard passt de bal in één keer door. Kutil met een sublieme pass. Žejdlík is nu in balbezit. Žejdlík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Autofakerovice HC JZD 2:0

20e minuut.
Bulíř met een sublieme pass. Slavboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Loučka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loučka krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dražan geeft een hoge lob. Inworp. Nygaard met de inworp. Hanysek heeft problemen om de bal te vangen. Hanysek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Křiček kopt de bal weg. Inworp. Moráň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slavboj is nu in balbezit. Slavboj draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Moráň kopt de bal weg. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Křovák is nu in balbezit. Pelikán onderschept slim de pass. Pelikán draait met de bal, schiet en ... Balcar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Franěk kopt de bal weg. Kutil rent richting de bal. Kutil probeert naar een medespeler te passen. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard geeft een hoge lob. Kroča kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 36%, Autofakerovice HC JZD 64%.
Alverca Futebol Clube - Autofakerovice HC JZD 2:0

60e minuut.
Hanysek passt de bal zonder na te denken. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard geeft de bal voor. Žejdlík krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Kašťák geeft een lange en hoge pass. Bulíř rent richting de bal. Bulíř geeft een hoge lob. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Žejdlík speelt de bal door. Kašťák onderschept slim de pass. Nygaard rent richting de bal. Nygaard geeft de bal voor. Žejdlík maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hanysek onderschept slim de pass. Hanysek probeert naar een medespeler te passen. Žejdlík is nu in balbezit. Žejdlík schiet op doel. Kroča maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Autofakerovice HC JZD 3:0

75e minuut.
Dražan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražan passt de bal in één keer door. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán haalt uit met een fantastische trap. Balcar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Autofakerovice HC JZD 3:1

82e minuut.
Hanysek passt de bal met de wreef. Nygaard rent richting de bal. Nygaard geeft een lange en hoge pass. Žejdlík springt en kopt de bal. Kroča maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Krupka probeert naar een medespeler te passen. Bulíř rent richting de bal. Inworp. Kapitán met een snelle inworp. Kutil geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Nygaard met een sublieme pass. Hanysek rent richting de bal. Hanysek geeft een lange en hoge pass. Žejdlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Žejdlík schiet op doel. Kroča verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loučka is nu in balbezit. Loučka schiet op doel. Kroča kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bulíř controleert de bal met de borst. Kutil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulíř. Bulíř krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 32%, Autofakerovice HC JZD 68%.
Alverca Futebol Clube - Autofakerovice HC JZD 3:1