Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Slezská Hrabůvka Chelsea CFC
Normal Tactiek nova
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 40.2
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Klungelig pakt Gniazdowski de bal. Gniazdowski geeft een hoge lob. Pagliuca kopt de bal weg. Buday rent richting de bal. Buday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday is nu in balbezit. Buday haalt uit met een fantastische trap. Mlateček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mlateček met een harde bal richting middenveld. Žakéř kopt de bal weg. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi schiet op doel. Mlateček bokst de bal weg.

14e minuut.
Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Humphries probeert naar een medespeler te passen. Kerr heeft problemen om de bal te vangen. Schaudi is nu in balbezit. Schaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:1

17e minuut.
Štěrbák probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pagliuca zal de hoekschop nemen. Buday maakt een snoekduik en kopt de bal. Mlateček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:2

20e minuut.
Žakéř heeft problemen om de bal te vangen. Žakéř geeft een hoge lob. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday schiet op doel. Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Humphries met een sublieme pass. Meléndez rent richting de bal. Meléndez met een sublieme pass. Daar is Schaudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:3

34e minuut.
Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday met een sublieme pass. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi schiet op doel. Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:4

36e minuut.
Humphries passt de bal in één keer door. Schaudi heeft problemen om de bal te vangen. Schaudi met een sublieme pass. Buday rent richting de bal. Buday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:5

44e minuut.
Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Schaudi de bal. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi onderschept slim de pass. Schaudi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slezská Hrabůvka 80%, Chelsea CFC 20%.
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:6

54e minuut.
Humphries speelt de bal door. Žakéř rent richting de bal. Žakéř speelt de bal door. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday draait met de bal, schiet en ... Mlateček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Schaudi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:7

57e minuut.
Pagliuca geeft een lange en hoge pass. Pavlovský probeert de bal aan de voet te houden. Schaudi rent richting de bal. Schaudi draait met de bal, schiet en ... Mlateček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Buday probeert de bal aan de voet te houden. Kerr onderschept slim de pass. Štěrbák probeert de bal met de borst te controleren. Pagliuca is nu in balbezit. Pagliuca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:8

75e minuut.
Pagliuca speelt de bal door. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi met een sublieme pass. Buday is nu in balbezit. Buday draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pagliuca passt de bal met de wreef. Pavlovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovský passt de bal zonder na te denken. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vláčil rent richting de bal. Pagliuca verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliuca probeert naar een medespeler te passen. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi draait met de bal, schiet en ... Mlateček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buday rent richting de bal. Buday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:9

82e minuut.
Klungelig pakt Snopek de bal. Snopek passt de bal met de wreef. Vláčil heeft problemen om de bal te vangen. Schaudi rent richting de bal. Schaudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slezská Hrabůvka 74%, Chelsea CFC 26%.
SK Slezská Hrabůvka - Chelsea CFC 0:9