Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trauma Team FK METEOR PRAHA 8
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Lenk met een sublieme pass. Lampička rent richting de bal. Vývoda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vývoda naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lampička is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenk met een snel genomen vrije trap. Daar is Kloboučník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloboučník geeft een hoge lob. Štoll kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moulík is nu in balbezit. Štoll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moulík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moulík met een snel genomen vrije trap. Ponrava is nu in balbezit. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponrava onderschept slim de pass. Ponrava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trauma Team - FK METEOR PRAHA 8 0:1

42e minuut.
Jiljí geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Průdek met een snelle inworp. Štoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoll schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trauma Team 54%, FK METEOR PRAHA 8 46%.
Trauma Team - FK METEOR PRAHA 8 0:1

62e minuut.
Jára bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoll verovert de bal door een tackle van achteren. Štoll probeert naar een medespeler te passen. Jantar rent richting de bal. Jantar haalt uit met een fantastische trap. Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peterek speelt de bal door. Lenk kopt de bal weg. Daar is Kloboučník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jantar is nu in balbezit. Jantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trauma Team - FK METEOR PRAHA 8 1:1

65e minuut.
Moulík verovert de bal door een tackle van achteren. Moulík passt de bal zonder na te denken. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponrava is nu in balbezit. Ponrava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jantar rent richting de bal. Štoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantar is nu in balbezit. Štoll rent richting de bal. Štoll haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jiljí onderschept slim de pass. Lenk is nu in balbezit. Jiljí verovert de bal door een tackle van achteren. Ponrava rent richting de bal. Ponrava draait met de bal, schiet en ... Topinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trauma Team 53%, FK METEOR PRAHA 8 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trauma Team - FK METEOR PRAHA 8 1:1