Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: LaFuriaRoja Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2657
LaFuriaRoja BULdogs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Boura de bal onder controle te krijgen. Sabatovič is nu in balbezit. Sabatovič probeert naar een medespeler te passen. Boleslav is nu in balbezit. Boleslav haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát passt de bal zonder na te denken. Kabrna heeft problemen om de bal te vangen. Doubrava is nu in balbezit. Doubrava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaFuriaRoja - BULdogs 1:0

15e minuut.
Záhorec met een snelle inworp. Zagora rent richting de bal. Zagora met een sublieme pass. Doubrava is nu in balbezit. Doubrava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Boleslav de bal. Boleslav schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zagora de bal onder controle te krijgen. Sabatovič is nu in balbezit. Sabatovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mynář rent richting de bal. Mynář passt de bal in één keer door. Hůlka bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubrava rent richting de bal. Doubrava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaFuriaRoja 40%, BULdogs 60%.
LaFuriaRoja - BULdogs 1:0

52e minuut.
Kabrna geeft de bal voor. Budín met een sublieme pass. Dufka probeert de bal aan de voet te houden. Sabatovič rent richting de bal. Sabatovič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Košťál trapt de bal weg van het doel. Kabrna rent richting de bal. Met opzet legt Zagora zijn tegenspeler op de grond. Zagora krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Zagora passt de bal in één keer door. Fortunát is nu in balbezit. Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát verovert de bal door een tackle van achteren. Fortunát schiet op doel. Černín bokst de bal weg.

68e minuut.
Lábus kopt de bal weg. Boura rent richting de bal. Boleslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleslav draait met de bal, schiet en ... Košťál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LaFuriaRoja - BULdogs 1:1

72e minuut.
Boura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boura met een sublieme pass. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubrava is nu in balbezit. Doubrava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Boura met een sublieme pass. Zagora rent richting de bal. Zagora geeft een hoge lob. Fortunát is nu in balbezit. Fortunát schiet op doel. Černín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaFuriaRoja 50%, BULdogs 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LaFuriaRoja - BULdogs 1:1