Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slaviapraha FK METEOR PRAHA 8
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Martynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hamal de bal. Špírek is nu in balbezit. Špírek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Říčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lízal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Říčka. Říčka krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Jára passt de bal zonder na te denken. Moulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulík probeert naar een medespeler te passen. Ponrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponrava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Jiljí geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martynek met de inworp. Budín bereikt de bal nog maar net als eerste. Budín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Budín passt de bal in één keer door. Špírek is nu in balbezit. Šachta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šachta krijgt een gele kaart. Špírek raakt geblesseerd tijdens het duel. Padevět zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moulík heeft problemen om de bal te vangen. Peterek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Padevět speelt de bal door. Ponrava is nu in balbezit. Vrba is nu in balbezit. Ponrava onderschept slim de pass. Ponrava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Budín rent richting de bal. Budín speelt de bal door. Špírek rent richting de bal. Špírek schiet op doel. Peterek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Budín is nu in balbezit. Budín met een sublieme pass. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek schiet op doel. Peterek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 44%, FK METEOR PRAHA 8 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slaviapraha - FK METEOR PRAHA 8 0:0

61e minuut.
Kloboučník kopt de bal weg. Padevět rent richting de bal. Padevět speelt de bal door. Ponrava rent richting de bal. Ponrava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 37%, FK METEOR PRAHA 8 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slaviapraha - FK METEOR PRAHA 8 0:0