Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Banik Havířov Trauma Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Kohlíček onderschept slim de pass. Lenk is nu in balbezit. Kohlíček verovert de bal door een tackle van achteren. Kohlíček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Švach met een sublieme pass. Kohlíček is nu in balbezit. Kohlíček passt de bal zonder na te denken. Raný rent richting de bal. Raný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kubec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanes met de inworp. Rozkmotřil is nu in balbezit. Rozkmotřil speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Šváblík bereikt de bal nog maar net als eerste. Šváblík passt de bal met de wreef. Jantar rent richting de bal. Jantar draait met de bal, schiet en ... Čuřil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - Trauma Team 0:1

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čuřil met een harde bal richting middenveld. Kohlíček speelt de bal door. Raný bereikt de bal nog maar net als eerste. Raný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Topinka trapt de bal weg van het doel. Švach kopt de bal weg. Raný rent richting de bal. Raný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Banik Havířov - Trauma Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Havířov 48%, Trauma Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Banik Havířov - Trauma Team 1:1

48e minuut.
Lenk heeft problemen om de bal te vangen. Kohlíček onderschept slim de pass. Kohlíček passt de bal in één keer door. Raný bereikt de bal nog maar net als eerste. Raný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Stolař verovert de bal door een tackle van achteren. Kohlíček verovert de bal door een tackle van achteren. Raný is nu in balbezit. Kohlíček rent richting de bal. Kohlíček haalt uit met een fantastische trap. Topinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kohlíček rent richting de bal. Kohlíček probeert naar een medespeler te passen. Raný is nu in balbezit. Raný draait met de bal, schiet en ... Daar is Stolař, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Banik Havířov - Trauma Team 2:1

65e minuut.
Švach is nu in balbezit. Štoll onderschept slim de pass. Štoll probeert naar een medespeler te passen. Jantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lampička is nu in balbezit. Kohlíček onderschept slim de pass. Kohlíček probeert naar een medespeler te passen. Raný bereikt de bal nog maar net als eerste. Raný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pluháček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kohlíček controleert de bal met de borst. Lampička is nu in balbezit. Kohlíček onderschept slim de pass. Kohlíček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Banik Havířov 28%, Trauma Team 72%.
FC Banik Havířov - Trauma Team 2:1