Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: BULdogs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2896
BULdogs FC Čokotatranky Hradiště
Normal Tactiek Šáša Krasty
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 5
matig Schieten tragisch
slecht Passen tragisch
slecht Verdedigen tragisch


1e minuut.
Smékal is nu in balbezit. Smékal passt de bal met de wreef. Jankulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleslav onderschept slim de pass. Boleslav schiet op doel. Konečník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Podbrożny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smékal de bal. Jankulovski is nu in balbezit. Boleslav verovert de bal door een tackle van achteren. Boleslav draait met de bal, schiet en ... Konečník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Konečník trapt de bal weg. Krejčí kopt de bal weg. Sabatovič rent richting de bal. Sabatovič haalt uit met een fantastische trap. Konečník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BULdogs - FC Čokotatranky Hradiště 1:0

41e minuut.
Smékal bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleslav verovert de bal door een tackle van achteren. Jankulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleslav onderschept slim de pass. Boleslav schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Konečník trapt de bal weg. Kabrna kopt de bal weg. Boleslav is nu in balbezit. Boleslav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BULdogs - FC Čokotatranky Hradiště 2:0

44e minuut.
Boleslav passt de bal met de wreef. Smékal heeft problemen om de bal te vangen. Boleslav verovert de bal door een tackle van achteren. Boleslav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BULdogs - FC Čokotatranky Hradiště 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BULdogs 36%, FC Čokotatranky Hradiště 64%.
BULdogs - FC Čokotatranky Hradiště 3:0

59e minuut.
Princ geeft een lange en hoge pass. Konečník met een sublieme pass. Satılmaz kopt de bal weg. Boleslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleslav draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Zralý probeert naar een medespeler te passen. Smékal bereikt de bal nog maar net als eerste. Budín verovert de bal door een tackle van achteren. Boleslav is nu in balbezit. Boleslav draait met de bal, schiet en ... Konečník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BULdogs - FC Čokotatranky Hradiště 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BULdogs 34%, FC Čokotatranky Hradiště 66%.
BULdogs - FC Čokotatranky Hradiště 4:0