Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK METEOR PRAHA 8 Autofakerovice HC JZD
Normal Tactiek útočný mrak
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 33.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Krupka verovert de bal door een tackle van achteren. Krupka passt de bal in één keer door. Dražan rent richting de bal. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Autofakerovice HC JZD 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaucký met de inworp. Bulíř is nu in balbezit. Bulíř geeft een lange en hoge pass. Dražan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peterek speelt de bal door. Moulík kopt de bal weg. Dražan rent richting de bal. Dražan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šachta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Krupka verovert de bal door een tackle van achteren. Krupka passt de bal zonder na te denken. Dražan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražan draait met de bal, schiet en ... Peterek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Autofakerovice HC JZD 0:2

39e minuut.
Šachta is nu in balbezit. Pelikán onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pelikán de bal. Dražan is nu in balbezit. Dražan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jára bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupka verovert de bal door een tackle van achteren. Krupka passt de bal in één keer door. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán haalt uit met een fantastische trap. Peterek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Autofakerovice HC JZD 0:3

45e minuut.
Krupka rent richting de bal. Met opzet legt Vývoda zijn tegenspeler op de grond. Krupka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jericho met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Šachta de bal. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán haalt uit met een fantastische trap. Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK METEOR PRAHA 8 62%, Autofakerovice HC JZD 38%.
FK METEOR PRAHA 8 - Autofakerovice HC JZD 0:3

51e minuut.
Moráň verovert de bal door een tackle van achteren. Kaucký geeft een lange en hoge pass. Pelikán is nu in balbezit. Bulíř is nu in balbezit. Bulíř geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Krupka probeert naar een medespeler te passen. Pelikán rent richting de bal. Klungelig pakt Pelikán de bal. Pelikán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Autofakerovice HC JZD 0:4

62e minuut.
Krupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jára tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krupka raakt geblesseerd tijdens het duel. Jericho met een snel genomen vrije trap. Dražan is nu in balbezit. Dražan schiet op doel. Peterek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Moulík geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slavboj met de inworp. Dražan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jericho verovert de bal door een tackle van achteren. Jericho geeft de bal voor. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán schiet op doel. Peterek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Autofakerovice HC JZD 0:5

86e minuut.
Slavboj probeert naar een medespeler te passen. Krupka is nu in balbezit. Krupka passt de bal zonder na te denken. Dražan rent richting de bal. Dražan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK METEOR PRAHA 8 - Autofakerovice HC JZD 0:6

87e minuut.
Jára rent richting de bal. Jára probeert naar een medespeler te passen. Dražan is nu in balbezit. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Šachta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slavboj met een snelle inworp. Dražan rent richting de bal. Dražan geeft een hoge lob. Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pelikán rent richting de bal. Pelikán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK METEOR PRAHA 8 72%, Autofakerovice HC JZD 28%.
FK METEOR PRAHA 8 - Autofakerovice HC JZD 0:6