Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuchel BULdogs
4231 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Raţ de bal. Boleslav rent richting de bal. Raţ probeert naar een medespeler te passen. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Herbut rent richting de bal. Herbut geeft een hoge lob. Mynář geeft een hoge lob. Sabatovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hůlka rent richting de bal. Hůlka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sochacki met de inworp. Olmi probeert naar een medespeler te passen. Černín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Raţ geeft de bal voor. Černín probeert naar een medespeler te passen. Sochacki kopt de bal weg. Doru is nu in balbezit. Doru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hůlka kan de bal niet met de borst controleren. Hůlka geeft de bal voor. Manuszewski kopt de bal weg. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Černín trapt de bal weg van het doel. Olmi kopt de bal weg. Klungelig pakt Doru de bal. Doru draait met de bal, schiet en ... Černín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuchel - BULdogs 1:0

45e minuut.
Krajíček komt het veld opgelopen. Moreno komt het veld opgelopen. Grobsteiner komt het veld opgelopen. Torrisi komt het veld opgelopen. Haxverdyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuchel 47%, BULdogs 53%.
Tuchel - BULdogs 1:0

51e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny maakt een afschuwelijke overtreding. Moreno raakt geblesseerd tijdens het duel. Olmi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stráněl bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobsteiner verovert de bal door een tackle van achteren. Grobsteiner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuchel - BULdogs 2:0

53e minuut.
Raţ passt de bal zonder na te denken. Olmi is nu in balbezit. Olmi passt de bal met de wreef. Grobsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobsteiner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Maghiaru kopt de bal weg. Olmi met een sublieme pass. Podbrożny rent richting de bal. Grobsteiner verovert de bal door een tackle van achteren. Grobsteiner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuchel - BULdogs 3:0

66e minuut.
Maghiaru geeft de bal voor. Haxverdyan kopt de bal weg. Mynář heeft problemen om de bal te vangen. Grobsteiner rent richting de bal. Grobsteiner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lizusowicz met een sublieme pass. Mynář kopt de bal weg. Daar is Raţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boleslav rent richting de bal. Boleslav draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Stráněl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stráněl passt de bal met de wreef. Daar is Grobsteiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grobsteiner haalt uit met een fantastische trap. Černín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuchel - BULdogs 4:0

76e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Haxverdyan is nu in balbezit. Haxverdyan met een sublieme pass. Grobsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobsteiner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuchel - BULdogs 5:0

79e minuut.
Grobsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hůlka geeft een lange en hoge pass. Grobsteiner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Olmi passt de bal met de wreef. Hůlka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobsteiner onderschept slim de pass. Grobsteiner haalt uit met een fantastische trap. Černín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grobsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobsteiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuchel - BULdogs 6:0

89e minuut.
Torrisi met een snelle inworp. Haxverdyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stráněl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxverdyan onderschept slim de pass. Haxverdyan geeft de bal voor. Černín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuchel 32%, BULdogs 68%.
Tuchel - BULdogs 6:0