Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Slezská Hrabůvka LaFuriaRoja
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


17e minuut.
Němec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Boura rent richting de bal. Holuša onderschept slim de pass. Holuša geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bruzl probeert naar een medespeler te passen. Fortunát is nu in balbezit. Pollert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát verovert de bal door een tackle van achteren. Fortunát haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fortunát passt de bal zonder na te denken. Doubrava is nu in balbezit. Pavlovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubrava verovert de bal door een tackle van achteren. Doubrava haalt uit met een fantastische trap. Mlateček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doubrava is nu in balbezit. Doubrava schiet op doel. Mlateček bokst de bal weg.

37e minuut.
Boura rent richting de bal. Nevole onderschept slim de pass. Nevole probeert naar een medespeler te passen. Holuša is nu in balbezit. Holuša geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slezská Hrabůvka 45%, LaFuriaRoja 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Slezská Hrabůvka - LaFuriaRoja 0:0

51e minuut.
Seljuk speelt de bal door. Štěrbák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fortunát. Fortunát krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Dufka speelt de bal door. Lábus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lábus passt de bal zonder na te denken. Doubrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubrava haalt uit met een fantastische trap. Mlateček bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slezská Hrabůvka 46%, LaFuriaRoja 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Slezská Hrabůvka - LaFuriaRoja 0:0