Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN CZECH fiat tym
AAAAAAAAA Tactiek 442
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 25.2
uitmuntend Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Polička kopt de bal weg. Klungelig pakt Likanlewful de bal. Likanlewful passt de bal in één keer door. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Kvelbl bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Micale geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Vopěnka de bal. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu passt de bal in één keer door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Castillo rent richting de bal. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu passt de bal zonder na te denken. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap. Kvelbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Kvelbl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 1:0

9e minuut.
Micale speelt de bal door. Veseliu rent richting de bal. Veseliu probeert naar een medespeler te passen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Likanlewful verovert de bal door een tackle van achteren. Likanlewful met een sublieme pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 2:0

20e minuut.
Veseliu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Likanlewful rent richting de bal. Likanlewful probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tubřík de bal. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Tkaczyk rent richting de bal. Tkaczyk speelt de bal door. Tomeš rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Tubřík de bal onder controle te krijgen. Veseliu geeft een hoge lob. Tomeš heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Kvelbl bokst de bal weg.

25e minuut.
Košatka geeft de bal voor. Tekiela kan de bal niet met de borst controleren. Tekiela speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ... Kvelbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Daar is Tomeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tubřík de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Micale zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Tubřík de bal. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 3:0

30e minuut.
Micale geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veseliu rent richting de bal. Veseliu met een sublieme pass. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Kvelbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castillo is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Veseliu speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Tubřík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 4:0

34e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Karacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabey passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Kvelbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 5:0

43e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Košatka rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ... Kvelbl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 6:0

44e minuut.
Luna passt de bal zonder na te denken. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo passt de bal met de wreef. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 18%, fiat tym 82%.
AC MILAN CZECH - fiat tym 6:0

47e minuut.
Kvelbl met een harde bal richting middenveld. Likanlewful speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Veseliu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 7:0

52e minuut.
Krpenský verovert de bal door een tackle van achteren. Likanlewful verovert de bal door een tackle van achteren. Likanlewful passt de bal in één keer door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 8:0

54e minuut.
Bourbiaux rent richting de bal. Bourbiaux geeft de bal voor. Košatka rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 9:0

55e minuut.
Bourbiaux rent richting de bal. Bourbiaux geeft een hoge lob. Veseliu probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een hoge lob. Kvelbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tubřík heeft problemen om de bal te vangen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 10:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poper komt het veld opgelopen. Dynak komt het veld opgelopen. Micale met de inworp. Veseliu heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een hoge lob. Veseliu controleert de bal met de borst. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bourbiaux neemt de hoekschop. Kvelbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Veseliu geeft een hoge lob. Krpenský rent richting de bal. Krpenský passt de bal in één keer door. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Kvelbl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kvelbl speelt de bal door. Micale kopt de bal weg. Daar is Podbrożny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Kvelbl bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Divoký komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Krpenský de bal. Bourbiaux rent richting de bal. Bourbiaux passt de bal zonder na te denken. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel. Paal! Daar is Divoký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divoký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Polička is nu in balbezit. Bourbiaux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polička raakt geblesseerd tijdens het duel. Krpenský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dynak geeft de bal voor. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Veseliu de bal. Veseliu speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. Kvelbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 11:0

83e minuut.
Košatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Košatka geeft een lange en hoge pass. Poper kopt de bal weg. Micale speelt de bal door. Veseliu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bourbiaux is nu in balbezit. Bourbiaux speelt de bal door. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Kvelbl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 12:0

86e minuut.
Košatka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Micale met de inworp. Divoký is nu in balbezit. Divoký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - fiat tym 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 21%, fiat tym 79%.
AC MILAN CZECH - fiat tym 13:0