Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruzovice FC FC Sysldorf
Normal Tactiek 2.pokus
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 41.2
average Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


8e minuut.
Czerkawski speelt de bal door. Gandía geeft de bal voor. Krych kopt de bal weg. Bowles rent richting de bal. Bowles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Špoták is nu in balbezit. Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski geeft de bal voor. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. Vojta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:1

21e minuut.
Krych rent richting de bal. Krych geeft een hoge lob. Czerkawski heeft problemen om de bal te vangen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles rent richting de bal. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:2

25e minuut.
Sánchez Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Matonoha is nu in balbezit. Matonoha passt de bal met de wreef. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:3

28e minuut.
Krych passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bowles de bal. Šrejma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:4

30e minuut.
Kleszczewski is nu in balbezit. Kleszczewski passt de bal zonder na te denken. Foukaras probeert naar een medespeler te passen. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sánchez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Foukaras met een sublieme pass. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vojta trapt de bal weg. Stenka kopt de bal weg. Foukaras geeft een lange en hoge pass. Sava maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:5

40e minuut.
Špidlen rent richting de bal. Špidlen geeft de bal voor. Sava probeert de bal aan de voet te houden. Bowles rent richting de bal. Bowles draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Matonoha is nu in balbezit. Foukaras verovert de bal door een tackle van achteren. Foukaras met een sublieme pass. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzovice FC 66%, FC Sysldorf 34%.
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:5

47e minuut.
Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Neumann de bal onder controle te krijgen. Bowles is nu in balbezit. Bowles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Krych met een sublieme pass. Špidlen probeert de bal aan de voet te houden. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:6

49e minuut.
Daar is Czerkawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerkawski probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. Vojta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Bowles is nu in balbezit. Bowles haalt uit met een fantastische trap. Vojta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Vojta trapt de bal weg. Stenka kopt de bal weg. Bowles is nu in balbezit. Bowles schiet op doel. Vojta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Sánchez Rodríguez geeft de bal voor. Špidlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles onderschept slim de pass. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Czerkawski passt de bal in één keer door. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez geeft de bal voor. Klungelig pakt Krych de bal. Krych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Foukaras geeft de bal voor. Bowles rent richting de bal. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. Vojta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Gandía rent richting de bal. Gandía geeft de bal voor. Špidlen rent richting de bal. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:7

63e minuut.
Bowles rent richting de bal. Sava is nu in balbezit. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Špoták bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukaras geeft de bal voor. Bowles kopt de bal weg. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:8

66e minuut.
Krych rent richting de bal. Lafata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krych is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez Rodríguez met een snel genomen vrije trap. Krych geeft de bal voor. Šrejma is nu in balbezit. Bowles verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:9

68e minuut.
Foukaras passt de bal met de wreef. Krych probeert naar een medespeler te passen. Bowles rent richting de bal. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:10

75e minuut.
Vojta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski geeft een hoge lob. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. Vojta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Špidlen de bal onder controle te krijgen. Bowles rent richting de bal. Bowles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Czerkawski met een snelle inworp. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez geeft de bal voor. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:11

78e minuut.
Dvoreček passt de bal in één keer door. Bowles rent richting de bal. Met opzet legt Kasař zijn tegenspeler op de grond. Kasař krijgt een gele kaart. Bowles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez Rodríguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:12

79e minuut.
Dvoreček geeft de bal voor. Bowles is nu in balbezit. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles schiet op doel. Vojta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:13

81e minuut.
Sava rent richting de bal. Sava passt de bal in één keer door. Šrejma is nu in balbezit. Bowles verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:14

84e minuut.
Neumann probeert naar een medespeler te passen. Gandía probeert naar een medespeler te passen. Bowles rent richting de bal. Bowles haalt uit met een fantastische trap. Vojta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:15

85e minuut.
Sava probeert naar een medespeler te passen. Foukaras rent richting de bal. Foukaras geeft een hoge lob. Krych rent richting de bal. Krych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sánchez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Rodríguez met een sublieme pass. Bowles is nu in balbezit. Bowles haalt uit met een fantastische trap. Vojta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Špidlen de bal. Krych geeft de bal voor. Sava heeft problemen om de bal te vangen. Vojta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:16

89e minuut.
Špoták rent richting de bal. Špoták passt de bal met de wreef. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles geeft de bal voor. Sava maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzovice FC 83%, FC Sysldorf 17%.
Bruzovice FC - FC Sysldorf 0:17