Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fryšták PENNY
Normal Tactiek taktika
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten matig
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Inworp. Knakal met de inworp. Stracený speelt de bal door. Štěpaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Manka kopt de bal weg. Filipi is nu in balbezit. Filipi passt de bal met de wreef. Stracený bereikt de bal nog maar net als eerste. Stracený schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Podobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Palma is nu in balbezit. Palma probeert naar een medespeler te passen. Ruprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruprecht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hliník onderschept slim de pass. Knakal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hliník. Knakal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Knakal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Filipi probeert de bal aan de voet te houden. Knakal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vozábal. Knakal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Daar is Podobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma is nu in balbezit. Palma speelt de bal door. Knakal rent richting de bal. Knakal haalt uit met een fantastische trap. Bradna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fryšták 44%, PENNY 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fryšták - PENNY 0:0

61e minuut.
Klapáč is nu in balbezit. Klapáč probeert naar een medespeler te passen. Daar is Štěpaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stracený rent richting de bal. Stracený draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fryšták - PENNY 1:0

85e minuut.
Dahlmeier speelt de bal door. Daar is Filipi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipi probeert naar een medespeler te passen. Štěpaník rent richting de bal. Štěpaník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Koleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Manka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolland met een snelle inworp. Daar is Ruprecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruprecht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fryšták - PENNY 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fryšták 56%, PENNY 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fryšták - PENNY 1:1