Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sysldorf fiat tym
2.pokus Tactiek 442
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 24.9
very good Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Sava probeert naar een medespeler te passen. Bowles heeft problemen om de bal te vangen. Bowles passt de bal met de wreef. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Gandía met een sublieme pass. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez met een sublieme pass. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 1:0

9e minuut.
Foukaras rent richting de bal. Foukaras speelt de bal door. Bowles rent richting de bal. Bowles haalt uit met een fantastische trap. Kvelbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Foukaras passt de bal met de wreef. Krych geeft de bal voor. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... Kvelbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 2:0

11e minuut.
Sava probeert naar een medespeler te passen. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles geeft een hoge lob. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tubřík kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Polička de bal onder controle te krijgen. Czerkawski rent richting de bal. Bowles rent richting de bal. Bowles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Danihelka is nu in balbezit. Foukaras probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski speelt de bal door. Bowles rent richting de bal. Bowles geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Megrelishvili geeft een lange en hoge pass. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles passt de bal met de wreef. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... Kvelbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Košatka is nu in balbezit. Bowles verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Podbrożny de bal. Krych rent richting de bal. Krych passt de bal met de wreef. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 4:0

34e minuut.
Czerkawski probeert de bal aan de voet te houden. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 5:0

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Polička de bal onder controle te krijgen. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles rent richting de bal. Bowles haalt uit met een fantastische trap. Kvelbl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Foukaras geeft een lange en hoge pass. Tubřík is nu in balbezit. Tubřík passt de bal in één keer door. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Krpenský passt de bal met de wreef. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Polička maakt een afschuwelijke overtreding. Polička krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Danihelka rent richting de bal. Krych verovert de bal door een tackle van achteren. Krych geeft een hoge lob. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 21%, fiat tym 79%.
FC Sysldorf - fiat tym 5:0

47e minuut.
Stenka is nu in balbezit. Stenka geeft de bal voor. Bowles kopt de bal weg. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava schiet op doel. Kvelbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 6:0

49e minuut.
Czerkawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gandía geeft een lange en hoge pass. Daar is Košatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Kvelbl trapt de bal weg. Czerkawski kopt de bal weg. Bowles is nu in balbezit. Bowles geeft de bal voor. Sava maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Foukaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukaras probeert naar een medespeler te passen. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... Bowles probeert de bal aan de voet te houden. Kvelbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Foukaras kopt de bal weg. Krych met een sublieme pass. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles haalt uit met een fantastische trap. Kvelbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 7:0

70e minuut.
Foukaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krych is nu in balbezit. Krych geeft een hoge lob. Czerkawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krpenský onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Foukaras kopt de bal weg. Tubřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles rent richting de bal. Bowles schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 8:0

73e minuut.
Košatka trapt de bal weg van het doel. Krempl heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski speelt de bal door. Bowles heeft problemen om de bal te vangen. Bowles schiet op doel. Kvelbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kvelbl met een sublieme pass. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez geeft een hoge lob. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 9:0

80e minuut.
Krych met een sublieme pass. Tubřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Sava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 10:0

82e minuut.
Gandía onderschept slim de pass. Gandía speelt de bal door. Krych rent richting de bal. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 11:0

83e minuut.
Mahler speelt de bal door. Krempl rent richting de bal. Krempl passt de bal zonder na te denken. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 12:0

86e minuut.
Klungelig pakt Krych de bal. Foukaras rent richting de bal. Foukaras passt de bal in één keer door. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski geeft een hoge lob. Kvelbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - fiat tym 13:0

88e minuut.
Vopěnka is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Rodríguez geeft een hoge lob. Daar is Bowles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 14%, fiat tym 86%.
FC Sysldorf - fiat tym 13:0