Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: kktníci Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2739
kktníci PENNY
Normal Tactiek taktika
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten average
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Palma rent richting de bal. Vačák onderschept slim de pass. Řepka is nu in balbezit. Řepka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - PENNY 1:0

17e minuut.
Palma onderschept slim de pass. Palma probeert naar een medespeler te passen. Knakal rent richting de bal. Farář onderschept slim de pass. Farář met een sublieme pass. Koleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koleda speelt de bal door. Sochour kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Knakal rent richting de bal. Farář verovert de bal door een tackle van achteren. Farář passt de bal in één keer door. Vačák is nu in balbezit. Vačák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Podobiński passt de bal met de wreef. Daar is Rolland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolland probeert naar een medespeler te passen. Ruprecht rent richting de bal. Ruprecht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Knakal onderschept slim de pass. Knakal speelt de bal door. Klungelig pakt Ruprecht de bal. Ruprecht schiet op doel. Šešule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kktníci - PENNY 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Vačák de bal. Vačák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Farář de bal. Ruprecht is nu in balbezit. Ruprecht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kktníci 45%, PENNY 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kktníci - PENNY 1:1

50e minuut.
Řepka rent richting de bal. Koukal verovert de bal door een tackle van achteren. Vačák verovert de bal door een tackle van achteren. Vačák haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

53e minuut.
Koukal heeft problemen om de bal te vangen. Řepka is nu in balbezit. Řepka passt de bal met de wreef. Vačák is nu in balbezit. Vačák schiet op doel. Koleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma speelt de bal door. Knakal probeert naar een medespeler te passen. Ruprecht rent richting de bal. Ruprecht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Petrovič met de inworp. Vačák is nu in balbezit. Vačák geeft een lange en hoge pass. Řepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Řepka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - PENNY 2:1

75e minuut.
Farář met een sublieme pass. Podobiński is nu in balbezit. Podobiński passt de bal zonder na te denken. Ruprecht heeft problemen om de bal te vangen. Ruprecht schiet op doel. Šešule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pohádka de bal. Ruprecht is nu in balbezit. Ruprecht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kktníci - PENNY 2:2

81e minuut.
Knakal kan de bal niet met de borst controleren. Podobiński rent richting de bal. Knakal rent richting de bal. Řepka rent richting de bal. Řepka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kktníci - PENNY 3:2

90e minuut.
Podobiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Pohádka de bal. Palma probeert naar een medespeler te passen. Ruprecht is nu in balbezit. Ruprecht draait met de bal, schiet en ... Šešule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hádek kopt de bal weg. Ruprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruprecht draait met de bal, schiet en ... Šešule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kktníci - PENNY 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kktníci 49%, PENNY 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kktníci - PENNY 3:3