Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Mostecko FC Fryšták
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.3 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Vykulil onderschept slim de pass. Klungelig pakt Brich de bal. Brich passt de bal met de wreef. Daar is Sluníčko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sluníčko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sluníčko is nu in balbezit. Filipi rent richting de bal. Sluníčko verovert de bal door een tackle van achteren. Brich rent richting de bal. Brich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hadač geeft de bal voor. Vostrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vostrý passt de bal zonder na te denken. Štěpaník is nu in balbezit. Štěpaník schiet op doel. Lédl bokst de bal weg.

27e minuut.
Stracený bereikt de bal nog maar net als eerste. Neprakta verovert de bal door een tackle van achteren. Vozábal met een sublieme pass. Štěpaník is nu in balbezit. Štěpaník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mrva geeft de bal voor. Filipi kopt de bal weg. Mrva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štěpaník is nu in balbezit. Štěpaník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Mostecko 59%, FC Fryšták 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Mostecko - FC Fryšták 0:0

50e minuut.
Filipi kopt de bal weg. Štěpaník is nu in balbezit. Met opzet legt Neprakta zijn tegenspeler op de grond. Neprakta krijgt een gele kaart. Štěpaník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filipi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Stracený met een sublieme pass. Štěpaník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vostrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník onderschept slim de pass. Štěpaník schiet op doel. Lédl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Farebný geeft de bal voor. Stracený rent richting de bal. Stracený probeert naar een medespeler te passen. Štěpaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - FC Fryšták 0:1

74e minuut.
Mrva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klapáč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stracený rent richting de bal. Stracený geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Kincl de bal onder controle te krijgen. Vykulil bereikt de bal nog maar net als eerste. Stracený tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vykulil moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vykulil kan niet meer verder spelen. Pitřík komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Stracený met een sublieme pass. Štěpaník is nu in balbezit. Pitřík rent richting de bal. Štěpaník onderschept slim de pass. Štěpaník haalt uit met een fantastische trap. Lédl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - FC Fryšták 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Mostecko 72%, FC Fryšták 28%.
1.FC Mostecko - FC Fryšták 0:2