Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN CZECH FC Sysldorf
AAAAAAAAA Tactiek 2.pokus
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 45.7
excellent Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


15e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Bourbiaux is nu in balbezit. Bourbiaux geeft de bal voor. Castillo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - FC Sysldorf 1:0

21e minuut.
Castillo rent richting de bal. Megrelishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Megrelishvili geeft de bal voor. Krych rent richting de bal. Krych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Castillo probeert de bal aan de voet te houden. Micale rent richting de bal. Micale met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 46%, FC Sysldorf 54%.
AC MILAN CZECH - FC Sysldorf 1:0

51e minuut.
Micale probeert naar een medespeler te passen. Gandía rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - FC Sysldorf 2:0

54e minuut.
Czerkawski kopt de bal weg. Poper heeft problemen om de bal te vangen. Foukaras is nu in balbezit. Bowles is nu in balbezit. Bowles schiet op doel. Łopatowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kleszczewski geeft de bal voor. Krych rent richting de bal. Poper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poper krijgt een gele kaart. Krych raakt geblesseerd tijdens het duel. Sánchez Rodríguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sava maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Likanlewful speelt de bal door. Bourbiaux is nu in balbezit. Bourbiaux speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gandía geeft de bal voor. Bowles kopt de bal weg. Daar is Poper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava rent richting de bal. Sava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bourbiaux geeft een lange en hoge pass. Stenka is nu in balbezit. Stenka passt de bal met de wreef. Bowles rent richting de bal. Bowles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 56%, FC Sysldorf 44%.
AC MILAN CZECH - FC Sysldorf 2:0