Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pičusové Dream Home Improvements
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 27.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rob passt de bal in één keer door. Hykl rent richting de bal. Kábelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kábelt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kabátník geeft de bal voor. Inworp. Petrovka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pikl is nu in balbezit. Pikl schiet op doel. Doležal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kábelt heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - Dream Home Improvements 0:1

7e minuut.
Lange rent richting de bal. Lange met een sublieme pass. Kábelt rent richting de bal. Pikl rent richting de bal. Pikl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kout is nu in balbezit. Aguad onderschept slim de pass. Aguad met een sublieme pass. Kábelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kábelt schiet op doel. Doležal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - Dream Home Improvements 0:2

25e minuut.
Rob verovert de bal door een tackle van achteren. Rob probeert naar een medespeler te passen. Głuszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kopunec verovert de bal door een tackle van achteren. Kopunec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Głuszczyk onderschept slim de pass. Głuszczyk geeft de bal voor. Čtvrtník kopt de bal weg. Bahadır rent richting de bal. Bahadır geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rollinger rent richting de bal. Rollinger geeft de bal voor. Daar is Pikl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kábelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kábelt draait met de bal, schiet en ... Doležal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pičusové 54%, Dream Home Improvements 46%.
pičusové - Dream Home Improvements 0:2

60e minuut.
Szut is nu in balbezit. Kout onderschept slim de pass. Kout speelt de bal door. Rob rent richting de bal. Rob draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kábelt rent richting de bal. Kabátník onderschept slim de pass. Kabátník geeft een lange en hoge pass. Lange kopt de bal weg. Hykl probeert de bal aan de voet te houden. Doležal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Petrovka is nu in balbezit. Petrovka passt de bal zonder na te denken. Pikl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikl draait met de bal, schiet en ... Doležal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pikl is nu in balbezit. Kmoch verovert de bal door een tackle van achteren. Kmoch passt de bal in één keer door. Kout rent richting de bal. Kout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kabátník bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikl onderschept slim de pass. Pikl passt de bal zonder na te denken. Kábelt rent richting de bal. Kábelt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Kabátník geeft een lange en hoge pass. Vápeník is nu in balbezit. Lajdák begaat een overtreding. Lajdák krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pičusové 54%, Dream Home Improvements 46%.
pičusové - Dream Home Improvements 0:2