Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruzovice FC FC Fryšták
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Matonoha is nu in balbezit. Špoták bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipi begaat een overtreding. Filipi krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Vozábal is nu in balbezit. Vozábal probeert naar een medespeler te passen. Stracený met een sublieme pass. Štěpaník is nu in balbezit. Štěpaník draait met de bal, schiet en ... Vojta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Daar is Šrejma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štěpaník verovert de bal door een tackle van achteren. Matonoha is nu in balbezit. Štěpaník verovert de bal door een tackle van achteren. Štěpaník haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Špoták probeert naar een medespeler te passen. Průša rent richting de bal. Průša speelt de bal door. Stoliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoliczka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Matonoha rent richting de bal. Hadač verovert de bal door een tackle van achteren. Hadač geeft een hoge lob. Štěpaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzovice FC 50%, FC Fryšták 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bruzovice FC - FC Fryšták 0:0

48e minuut.
Stoliczka draait met de bal, schiet en ... Hliník kopt de bal weg. Klungelig pakt Hliník de bal. Průša bereikt de bal nog maar net als eerste. Průša haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Matonoha rent richting de bal. Hadač bereikt de bal nog maar net als eerste. Matonoha maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Matonoha moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Matonoha schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Špidlen verovert de bal door een tackle van achteren. Štěpaník verovert de bal door een tackle van achteren. Stracený bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník rent richting de bal. Štěpaník haalt uit met een fantastische trap. Vojta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Průša speelt de bal door. Filipi is nu in balbezit. Špoták begaat een overtreding. Špoták krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Špoták is nu in balbezit. Špoták speelt de bal door. Daar is Stoliczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoliczka draait met de bal, schiet en ... Bradna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Fryšták 1:0

89e minuut.
Dvoreček passt de bal zonder na te denken. Kasař bereikt de bal nog maar net als eerste. Stracený bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasař verovert de bal door een tackle van achteren. Kasař geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bradna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Stoliczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzovice FC - FC Fryšták 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzovice FC 51%, FC Fryšták 49%.
Bruzovice FC - FC Fryšták 2:0