Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Fc Mocous Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8852
Fc Mocous Bejci Lidmaň
Mistr Tactiek pokus
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 30.1
good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Ovedenie geeft een lange en hoge pass. Johnsson kopt de bal weg. Cohen rent richting de bal. Cohen draait met de bal, schiet en ... Újlaky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - Bejci Lidmaň 0:1

6e minuut.
Adrian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinů zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - Bejci Lidmaň 0:2

12e minuut.
Pavlica is nu in balbezit. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu passt de bal in één keer door. Carp is nu in balbezit. Carp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mocous - Bejci Lidmaň 1:2

18e minuut.
Doeltrap. Happonen met een harde bal richting middenveld. Feller kopt de bal weg. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Chislenko is nu in balbezit. Carp onderschept slim de pass. Carp passt de bal in één keer door. Matijević rent richting de bal. Matijević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pelicano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Feller is nu in balbezit. Feller geeft een lange en hoge pass. Carp krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pavlica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Feller geeft een hoge lob. Sanou kopt de bal weg. Bradu is nu in balbezit. Bradu passt de bal zonder na te denken. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Happonen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mocous 40%, Bejci Lidmaň 60%.
Fc Mocous - Bejci Lidmaň 1:2

50e minuut.
Jesus rent richting de bal. Cohen is nu in balbezit. Jesus verovert de bal door een tackle van achteren. Feller is nu in balbezit. Feller geeft de bal voor. Happonen bokst de bal weg. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Mocous - Bejci Lidmaň 2:2

57e minuut.
Ilioara geeft een lange en hoge pass. Daar is Pavlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelicano is nu in balbezit. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu geeft de bal voor. Happonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feller met een snelle inworp. Bradu rent richting de bal. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Feller geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Sanou speelt de bal door. Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Bradu met een sublieme pass. Carp rent richting de bal. Carp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bradu met een sublieme pass. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara probeert naar een medespeler te passen. Matijević rent richting de bal. Matijević haalt uit met een fantastische trap. Happonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mocous 38%, Bejci Lidmaň 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Mocous - Bejci Lidmaň 2:2