Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borovina Slavie Krompach
Normal Tactiek 433
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 45.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Sz. Kovács onderschept slim de pass. Sz. Kovács speelt de bal door. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoldi rent richting de bal. Spoldi draait met de bal, schiet en ... Hřebejk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Slavie Krompach 0:1

9e minuut.
Baťka is nu in balbezit. Konkel verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Hải heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Hải draait met de bal, schiet en ... Hřebejk bokst de bal weg.

10e minuut.
Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải probeert naar een medespeler te passen. Fascina rent richting de bal. Fascina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Slavie Krompach 0:2

12e minuut.
Ngọc Hải onderschept slim de pass. Konkel is nu in balbezit. Konkel geeft een hoge lob. Fascina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Slavie Krompach 0:3

17e minuut.
Velšan geeft een lange en hoge pass. Fechner speelt de bal door. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Rincon geeft de bal voor. Hřebejk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ngọc Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Hải geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ščuka de bal. Fascina is nu in balbezit. Fascina haalt uit met een fantastische trap. Hřebejk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Fascina heeft problemen om de bal te vangen. Spoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velšan. Velšan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Komárník bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt onderschept slim de pass. Nam Việt probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Slavie Krompach 0:4

29e minuut.
Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sz. Kovács geeft een lange en hoge pass. Fascina rent richting de bal. Fascina haalt uit met een fantastische trap. Hřebejk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Slavie Krompach 0:5

31e minuut.
Spoldi passt de bal in één keer door. Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải passt de bal met de wreef. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Slavie Krompach 0:6

33e minuut.
Velšan heeft problemen om de bal te vangen. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina passt de bal zonder na te denken. Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải schiet op doel. Hřebejk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Hřebejk trapt de bal weg. Konkel heeft problemen om de bal te vangen. Konkel kopt de bal weg. Fascina is nu in balbezit. Fascina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrnáč is nu in balbezit. Ngọc Hải onderschept slim de pass. Ngọc Hải schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Tlustý de bal. Spoldi rent richting de bal. Spoldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fascina is nu in balbezit. Fascina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Konkel rent richting de bal. Konkel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baťka de bal. Spoldi is nu in balbezit. Spoldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hřebejk probeert naar een medespeler te passen. Konkel kopt de bal weg. Ngọc Hải heeft problemen om de bal te vangen. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina draait met de bal, schiet en ... Hřebejk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải haalt uit met een fantastische trap. Hřebejk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Slavie Krompach 0:7

44e minuut.
Konkel met een sublieme pass. Klungelig pakt Spoldi de bal. Spoldi passt de bal zonder na te denken. Ngọc Hải is nu in balbezit. Ngọc Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 85%, Slavie Krompach 15%.
FC Borovina - Slavie Krompach 0:7

46e minuut.
Daar is Spoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Spoldi geeft een lange en hoge pass. Fascina springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ngọc Hải probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Rincon met een sublieme pass. Baťka is nu in balbezit. Konkel onderschept slim de pass. Konkel geeft een hoge lob. Fascina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fechner speelt de bal door. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács speelt de bal door. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Slavie Krompach 0:8

65e minuut.
Ngọc Hải is nu in balbezit. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina rent richting de bal. Fascina haalt uit met een fantastische trap. Hřebejk bokst de bal weg.

74e minuut.
Ščuka geeft de bal voor. Zinni kopt de bal weg. Konkel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fascina de bal. Ngọc Hải rent richting de bal. Paal! Ngọc Hải is nu in balbezit. Ngọc Hải draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lávka speelt de bal door. Sz. Kovács rent richting de bal. Lávka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lávka krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Konkel passt de bal in één keer door. Kudrnáč rent richting de bal. Fascina verovert de bal door een tackle van achteren. Fascina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spoldi is nu in balbezit. Spoldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Slavie Krompach 0:9

86e minuut.
Fascina draait met de bal, schiet en ... Daar is Kudrnáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Hải geeft een lange en hoge pass. Spoldi rent richting de bal. Spoldi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 81%, Slavie Krompach 19%.
FC Borovina - Slavie Krompach 0:9