Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: SK Alpel Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2790
SK Alpel ninjasaim
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Rokycana bereikt de bal nog maar net als eerste. Papík begaat een overtreding. Rokycana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rokycana met een snel genomen vrije trap. Vetešník met een sublieme pass. Heyduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyduk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Trhoň rent richting de bal. Trhoň passt de bal zonder na te denken. Heyduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyduk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - ninjasaim 0:1

21e minuut.
Vetešník is nu in balbezit. Schön verovert de bal door een tackle van achteren. Vetešník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vetešník krijgt een gele kaart. Schön is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schön met een snel genomen vrije trap. Kytka heeft problemen om de bal te vangen. Filipčík rent richting de bal. Filipčík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Telemann passt de bal zonder na te denken. Trhoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Trhoň passt de bal zonder na te denken. Heyduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyduk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Vetešník met een sublieme pass. Trhoň rent richting de bal. Trhoň passt de bal met de wreef. Heyduk is nu in balbezit. Heyduk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Filipčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipčík passt de bal zonder na te denken. Míča is nu in balbezit. Míča draait met de bal, schiet en ... Durdoň heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Veleta rent richting de bal. Veleta speelt de bal door. Vetešník rent richting de bal. Míča onderschept slim de pass. Míča schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Konipas trapt de bal weg. Trhoň kopt de bal weg. Schön probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heyduk is nu in balbezit. Heyduk schiet op doel. Pirk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - ninjasaim 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Alpel 62%, ninjasaim 38%.
SK Alpel - ninjasaim 0:2

46e minuut.
Vetešník bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipčík onderschept slim de pass. Míča rent richting de bal. Filipčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipčík haalt uit met een fantastische trap. Konipas bokst de bal weg.

50e minuut.
Krpata geeft een hoge lob. Míča rent richting de bal. Míča passt de bal in één keer door. Filipčík rent richting de bal. Filipčík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Durdoň de bal. Konipas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Vetešník heeft problemen om de bal te vangen. Míča rent richting de bal. Míča probeert naar een medespeler te passen. Filipčík rent richting de bal. Filipčík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Schön heeft problemen om de bal te vangen. Trhoň probeert naar een medespeler te passen. Stach rent richting de bal. Heyduk verovert de bal door een tackle van achteren. Heyduk draait met de bal, schiet en ... Pirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - ninjasaim 0:3

77e minuut.
Kubelka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Slavík komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kodeš geeft de bal voor. Slavík bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavík passt de bal in één keer door. Míča bereikt de bal nog maar net als eerste. Míča schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Alpel - ninjasaim 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Alpel 46%, ninjasaim 54%.
SK Alpel - ninjasaim 1:3