Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavie Krompach Bejci Lidmaň
433 Tactiek pokus
64% Balbezit 36%
33% Spel op eigen helft 67%
5 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 30.8
very good Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Sz. Kovács rent richting de bal. Pavlica is nu in balbezit. Sz. Kovács verovert de bal door een tackle van achteren. Sz. Kovács geeft de bal voor. Fascina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chislenko geeft een lange en hoge pass. Škréta is nu in balbezit. Konkel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konkel krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Fascina kopt de bal weg. Spoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sanou krijgt een gele kaart. Spoldi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sz. Kovács wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - Bejci Lidmaň 1:0

34e minuut.
Rincon probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Spoldi rent richting de bal. Spoldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pelicano rent richting de bal. Konkel verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Konkel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hluboček komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 36%, Bejci Lidmaň 64%.
Slavie Krompach - Bejci Lidmaň 1:0

55e minuut.
Spoldi passt de bal met de wreef. Ngọc Hải is nu in balbezit. Ngọc Hải speelt de bal door. Fascina is nu in balbezit. Fascina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Fechner de bal. Fechner passt de bal met de wreef. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon geeft een hoge lob. Fascina kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Chislenko speelt de bal door. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt geeft een hoge lob. Spoldi kopt de bal weg. Happonen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 30%, Bejci Lidmaň 70%.
Slavie Krompach - Bejci Lidmaň 1:0