Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borovina Fc Mocous
Normal Tactiek Mistr
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Velšan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara probeert naar een medespeler te passen. Carp rent richting de bal. Carp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ilioara zal de hoekschop nemen. Matijević springt en kopt de bal. Carp springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Bradu passt de bal met de wreef. Carp rent richting de bal. Carp passt de bal in één keer door. Daar is Matijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matijević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bradu rent richting de bal. Bradu passt de bal in één keer door. Kudrnáč rent richting de bal. Carp onderschept slim de pass. Carp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:1

22e minuut.
Baťka heeft problemen om de bal te vangen. Tlustý bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller onderschept slim de pass. Feller geeft een lange en hoge pass. Carp krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:2

25e minuut.
Feller onderschept slim de pass. Feller speelt de bal door. Carp rent richting de bal. Carp haalt uit met een fantastische trap. Hřebejk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:3

30e minuut.
Mucha probeert naar een medespeler te passen. Plevka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bradu. Plevka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mucha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Újlaky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Komárník geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plevka is nu in balbezit. Plevka haalt uit met een fantastische trap. Újlaky maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Hřebejk trapt de bal weg. Tlustý kopt de bal weg. Feller probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carp schiet op doel. Hřebejk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:4

38e minuut.
Kudrnáč geeft de bal voor. Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei passt de bal zonder na te denken. Feller rent richting de bal. Feller geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Matijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrnáč rent richting de bal. Carp met een sublieme pass. Matijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 62%, Fc Mocous 38%.
FC Borovina - Fc Mocous 0:4

46e minuut.
Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Feller is nu in balbezit. Feller met een sublieme pass. Carp rent richting de bal. Carp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Hřebejk met een harde bal richting middenveld. Bradu kopt de bal weg. Carp heeft problemen om de bal te vangen. Carp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

49e minuut.
Ilioara heeft problemen om de bal te vangen. Ilioara geeft de bal voor. Carp kopt de bal weg. Matijević is nu in balbezit. Matijević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hřebejk met een harde bal richting middenveld. Bradu kopt de bal weg. Klungelig pakt Carp de bal. Carp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hřebejk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ilioara geeft een hoge lob. Hřebejk speelt de bal door. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Carp heeft problemen om de bal te vangen. Carp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:5

56e minuut.
Carp heeft problemen om de bal te vangen. Baťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Feller geeft een lange en hoge pass. Ilioara kopt de bal weg. Daar is Kudrnáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp draait met de bal, schiet en ... Hřebejk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matijević rent richting de bal. Matijević haalt uit met een fantastische trap. Hřebejk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:6

61e minuut.
Ilioara speelt de bal door. Carp is nu in balbezit. Carp passt de bal in één keer door. Matijević is nu in balbezit. Matijević draait met de bal, schiet en ... Hřebejk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:7

62e minuut.
Plevka speelt de bal door. Mucha is nu in balbezit. Berendei onderschept slim de pass. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:8

66e minuut.
Kudrnáč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matijević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Feller kopt de bal weg. Daar is Kudrnáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jesus is nu in balbezit. Mucha onderschept slim de pass. Bradu begaat een overtreding. Mucha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mucha kan niet meer verder spelen. Šturm komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pănican is nu in balbezit. Pănican geeft de bal voor. Matijević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lávka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lávka geeft een hoge lob. Újlaky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Velšan onderschept slim de pass. Bradu onderschept slim de pass. Bradu met een sublieme pass. Matijević heeft problemen om de bal te vangen. Matijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tlustý geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feller met de inworp. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:9

87e minuut.
Carp probeert naar een medespeler te passen. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara passt de bal zonder na te denken. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Matijević rent richting de bal. Matijević geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kudrnáč met een harde bal richting middenveld. Bradu kopt de bal weg. Carp is nu in balbezit. Carp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Fc Mocous 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 80%, Fc Mocous 20%.
FC Borovina - Fc Mocous 0:10