Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Remedyyy ninjasaim
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 21.4
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Vetešník passt de bal zonder na te denken. Povidlo rent richting de bal. Povidlo met een sublieme pass. Heyduk is nu in balbezit. Heyduk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Remedyyy - ninjasaim 0:1

10e minuut.
Trhoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Botek onderschept slim de pass. Botek probeert naar een medespeler te passen. Kostečka is nu in balbezit. Kostečka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Povidlo rent richting de bal. Vetešník bereikt de bal nog maar net als eerste. Povidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostečka is nu in balbezit. Kostečka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kostečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostečka passt de bal in één keer door. Povidlo is nu in balbezit. Potocký onderschept slim de pass. Potocký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Krapétek trapt de bal weg. Ryč heeft problemen om de bal te vangen. Ryč met een sublieme pass. Heyduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyduk haalt uit met een fantastische trap. Krapétek bokst de bal weg.

36e minuut.
Vetešník rent richting de bal. Vetešník speelt de bal door. Telemann is nu in balbezit. Telemann geeft een lange en hoge pass. Heyduk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Potocký probeert de bal met de borst te controleren. Povidlo geeft de bal voor. Daar is Machala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heyduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyduk draait met de bal, schiet en ... Krapétek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Remedyyy 53%, ninjasaim 47%.
AC Remedyyy - ninjasaim 0:1

53e minuut.
Machala met een snelle inworp. Ryč heeft problemen om de bal te vangen. Povidlo maakt een afschuwelijke overtreding. Povidlo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ryč verovert de bal door een tackle van achteren. Botek probeert naar een medespeler te passen. Durdoň is nu in balbezit. Kostečka verovert de bal door een tackle van achteren. Kostečka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Machala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pilař komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Remedyyy 58%, ninjasaim 42%.
AC Remedyyy - ninjasaim 0:1