Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dlouhá CF AC CMAS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlynářík is nu in balbezit. Mlynářík speelt de bal door. Abrhám rent richting de bal. Abrhám schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Rosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mlynářík rent richting de bal. Mlynářík schiet op doel. Peres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - AC CMAS 1:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Zelenay de bal onder controle te krijgen. Abrhám bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlynářík rent richting de bal. Abrhám rent richting de bal. Abrhám draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 39%, AC CMAS 61%.
Dlouhá CF - AC CMAS 1:0

51e minuut.
Daar is Loďička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelenay rent richting de bal. Loďička begaat een overtreding. Loďička krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Taubert verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mlynářík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlynářík geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hora is nu in balbezit. Podkováň onderschept slim de pass. Podkováň speelt de bal door. Knížek rent richting de bal. Knížek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rakušan is nu in balbezit. Rakušan haalt uit met een fantastische trap. Dušek heeft problemen om de bal te vangen. Knížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Knížek schiet op doel. Lícek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kula geeft een lange en hoge pass. Osika bereikt de bal nog maar net als eerste. Osika speelt de bal door. Abrhám is nu in balbezit. Abrhám schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 46%, AC CMAS 54%.
Dlouhá CF - AC CMAS 1:0