Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best Team CZ FC Motor Podboří
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Štěpaník verovert de bal door een tackle van achteren. Brabenec verovert de bal door een tackle van achteren. Brabenec passt de bal in één keer door. Daar is Kubiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kohout met een sublieme pass. Pála is nu in balbezit. Pála passt de bal met de wreef. Doucha rent richting de bal. Doucha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vlasatý geeft een lange en hoge pass. Moráň bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kohout. Kohout krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Klungelig pakt Pála de bal. Zbončák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlasatý. Vlasatý krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Moráň kopt de bal weg. Pála is nu in balbezit. Olej is nu in balbezit. Olej draait met de bal, schiet en ... Hladík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Erben passt de bal zonder na te denken. Vlasatý rent richting de bal. Brabenec onderschept slim de pass. Doucha is nu in balbezit. Doucha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Brabenec rent richting de bal. Doucha rent richting de bal. Štěpaník probeert naar een medespeler te passen. Brabenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabenec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - FC Motor Podboří 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Team CZ 59%, FC Motor Podboří 41%.
The Best Team CZ - FC Motor Podboří 0:1

58e minuut.
Podlejzal verovert de bal door een tackle van achteren. Erben bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlejzal maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Podlejzal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Podlejzal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Zbončák passt de bal zonder na te denken. Brabenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabenec passt de bal in één keer door. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha schiet op doel. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubiš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čvertka heeft problemen om de bal te vangen. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - FC Motor Podboří 0:2

90e minuut.
Kohout probeert de bal aan de voet te houden. Olej is nu in balbezit. Nikodým legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olej raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Olej kan niet meer verder spelen. Hubča komt het veld opgelopen. Kašna neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Team CZ 49%, FC Motor Podboří 51%.
The Best Team CZ - FC Motor Podboří 0:2