Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: AC CMAS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2255
AC CMAS The Best Team CZ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Vadílek met een snelle inworp. Kašna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašna passt de bal met de wreef. Vadílek rent richting de bal. Vadílek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Teřina passt de bal met de wreef. Vadílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadílek probeert naar een medespeler te passen. Hubča rent richting de bal. Hubča schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - The Best Team CZ 0:1

11e minuut.
Vlasatý passt de bal met de wreef. Inworp. Teřina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trvalka is nu in balbezit. Trvalka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Polívka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moráň met een snelle inworp. Kašna is nu in balbezit. Kašna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vadílek rent richting de bal. Podkováň rent richting de bal. Podkováň probeert naar een medespeler te passen. Hubča rent richting de bal. Hubča draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Loďička is nu in balbezit. Loďička speelt de bal door. Mašla is nu in balbezit. Knížek onderschept slim de pass. Knížek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CMAS 52%, The Best Team CZ 48%.
AC CMAS - The Best Team CZ 0:1

52e minuut.
Knížek verovert de bal door een tackle van achteren. Rakušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník onderschept slim de pass. Knížek verovert de bal door een tackle van achteren. Knížek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC CMAS - The Best Team CZ 1:1

60e minuut.
Slanina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bakala de bal. Rakušan rent richting de bal. Rakušan schiet op doel. Bakala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Slanina neemt de hoekschop. Podkováň rent richting de bal. Podkováň schiet op doel. Na een snelle pass probeert Knížek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Slanina rent richting de bal. Slanina speelt de bal door. Bakala heeft problemen om de bal te vangen. Rakušan is nu in balbezit. Rakušan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vlasatý speelt de bal door. Helísek bereikt de bal nog maar net als eerste. Knížek geeft een hoge lob. Slanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Slanina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - The Best Team CZ 2:1

88e minuut.
Teřina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podkováň bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasatý speelt de bal door. Knížek is nu in balbezit. Knížek haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CMAS - The Best Team CZ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CMAS 45%, The Best Team CZ 55%.
AC CMAS - The Best Team CZ 3:1