Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavie Krompach AC CMAS
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 17.1
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


14e minuut.
Spoldi probeert naar een medespeler te passen. Polívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Hải geeft de bal voor. Fascina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - AC CMAS 1:0

17e minuut.
Sz. Kovács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Hải geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teřina de bal. Spoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nam Việt speelt de bal door. Spoldi rent richting de bal. Spoldi passt de bal in één keer door. Fascina is nu in balbezit. Fascina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - AC CMAS 2:0

22e minuut.
Sz. Kovács speelt de bal door. Podkováň is nu in balbezit. Fascina verovert de bal door een tackle van achteren. Fascina schiet op doel. Outrata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - AC CMAS 3:0

25e minuut.
Rakušan rent richting de bal. Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta passt de bal in één keer door. Fascina is nu in balbezit. Fascina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Travolta met een sublieme pass. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon passt de bal met de wreef. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Sz. Kovács passt de bal met de wreef. Ngọc Hải speelt de bal door. Podkováň rent richting de bal. Fascina onderschept slim de pass. Fascina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rincon met de inworp. Podkováň is nu in balbezit. Podkováň passt de bal met de wreef. Fascina rent richting de bal. Fascina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - AC CMAS 4:0

44e minuut.
Ngọc Hải passt de bal zonder na te denken. Fascina rent richting de bal. Fascina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Taubert de bal onder controle te krijgen. Outrata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Taubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Outrata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina draait met de bal, schiet en ... Outrata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 30%, AC CMAS 70%.
Slavie Krompach - AC CMAS 4:0

46e minuut.
Inworp. Sz. Kovács met de inworp. Loďička bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Hải geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rincon geeft de bal voor. Ngọc Hải is nu in balbezit. Ngọc Hải passt de bal met de wreef. Fascina is nu in balbezit. Fascina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - AC CMAS 5:0

50e minuut.
Slanina passt de bal zonder na te denken. Knížek rent richting de bal. Travolta begaat een overtreding. Travolta krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Outrata trapt de bal weg van het doel. Rakušan kopt de bal weg. Daar is Loďička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fascina verovert de bal door een tackle van achteren. Fascina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Spoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoldi passt de bal met de wreef. Daar is Taubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spoldi is nu in balbezit. Spoldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zinni met een snelle inworp. Rincon rent richting de bal. Rincon geeft de bal voor. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács geeft een hoge lob. Daar is Taubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spoldi is nu in balbezit. Spoldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Ngọc Hải de bal. Ngọc Hải probeert naar een medespeler te passen. Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina haalt uit met een fantastische trap. Outrata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - AC CMAS 6:0

77e minuut.
Ngọc Hải met een sublieme pass. Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács onderschept slim de pass. Sz. Kovács geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon probeert naar een medespeler te passen. Spoldi is nu in balbezit. Spoldi schiet op doel. Taubert probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fascina is nu in balbezit. Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải passt de bal zonder na te denken. Spoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sz. Kovács geeft een lange en hoge pass. Spoldi heeft problemen om de bal te vangen. Taubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascina verovert de bal door een tackle van achteren. Fascina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 15%, AC CMAS 85%.
Slavie Krompach - AC CMAS 6:0