Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borovina FC Motor Podboří
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pála probeert de bal met de borst te controleren. Souleiman speelt de bal door. Erben rent richting de bal. Mucha onderschept slim de pass. Mucha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Velšan is nu in balbezit. Erben geeft een hoge lob. Velšan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Erben raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krátký komt het veld opgelopen. Lávka met een snelle inworp. Velšan heeft problemen om de bal te vangen. Brabenec maakt een afschuwelijke overtreding. Brabenec krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mucha is nu in balbezit. Krátký verovert de bal door een tackle van achteren. Krátký geeft een lange en hoge pass. Doucha is nu in balbezit. Doucha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hřebejk trapt de bal weg van het doel. Krátký heeft problemen om de bal te vangen. Mucha verovert de bal door een tackle van achteren. Mucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - FC Motor Podboří 1:0

30e minuut.
Velšan passt de bal in één keer door. Kubiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lávka begaat een overtreding. Lávka krijgt een gele kaart. Kubiš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krátký zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doucha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doucha rent richting de bal. Ščuka onderschept slim de pass. Ščuka speelt de bal door. Plevka rent richting de bal. Plevka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Komárník bereikt de bal nog maar net als eerste. Komárník geeft een hoge lob. Plevka rent richting de bal. Plevka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - FC Motor Podboří 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 45%, FC Motor Podboří 55%.
FC Borovina - FC Motor Podboří 2:0

54e minuut.
Velšan is nu in balbezit. Brabenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabenec probeert naar een medespeler te passen. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pála kopt de bal weg. Tlustý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brabenec speelt de bal door. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pála probeert de bal aan de voet te houden. Mucha rent richting de bal. Mucha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plevka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plevka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Krátký onderschept slim de pass. Mucha verovert de bal door een tackle van achteren. Mucha met een sublieme pass. Plevka rent richting de bal. Plevka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Baťka verovert de bal door een tackle van achteren. Baťka geeft een lange en hoge pass. Pála probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mucha rent richting de bal. Mucha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Velšan rent richting de bal. Brabenec is nu in balbezit. Brabenec probeert naar een medespeler te passen. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - FC Motor Podboří 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 38%, FC Motor Podboří 62%.
FC Borovina - FC Motor Podboří 2:1