Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best Team CZ AC Sparta Praha s.r.o.
Normal Tactiek NormaI
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Vlasatý kopt de bal weg. Klungelig pakt Mezera de bal. Met opzet legt Štěpaník zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Štěpaník moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Štěpaník schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Hubča heeft problemen om de bal te vangen. Moráň is nu in balbezit. Met opzet legt Podkováň zijn tegenspeler op de grond. Podkováň krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zachar onderschept slim de pass. Dobrodinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrodinský met een sublieme pass. Kotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotek passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Moráň met een snelle inworp. Kašna rent richting de bal. Dobrodinský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kašna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kašna neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - AC Sparta Praha s.r.o. 1:0

18e minuut.
Moráň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrodinský rent richting de bal. Kašna begaat een overtreding. Kašna krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hazuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrodinský controleert de bal met de borst. Dobrodinský speelt de bal door. Ulvdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvdahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kašna is nu in balbezit. Kašna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Podkováň de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moráň geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hubča is nu in balbezit. Hubča schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Team CZ 55%, AC Sparta Praha s.r.o. 45%.
The Best Team CZ - AC Sparta Praha s.r.o. 1:0

51e minuut.
Zachar onderschept slim de pass. Hazuka rent richting de bal. Hazuka geeft de bal voor. Kotek is nu in balbezit. Kotek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Moráň geeft de bal voor. Daar is Dobrodinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kašna rent richting de bal. Kašna schiet op doel. Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - AC Sparta Praha s.r.o. 2:0

57e minuut.
Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý geeft een hoge lob. Hubča rent richting de bal. Hubča schiet op doel. Kurz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - AC Sparta Praha s.r.o. 3:0

62e minuut.
Kašna is nu in balbezit. Zachar geeft een hoge lob. Kotek is nu in balbezit. Kotek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - AC Sparta Praha s.r.o. 3:1

76e minuut.
Mašla rent richting de bal. Dobrodinský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mašla raakt geblesseerd tijdens het duel. Mašla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hubča rent richting de bal. Hubča draait met de bal, schiet en ... Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Team CZ - AC Sparta Praha s.r.o. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Team CZ 52%, AC Sparta Praha s.r.o. 48%.
The Best Team CZ - AC Sparta Praha s.r.o. 4:1