Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Na rybníčku
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7632
Fc kapr 85 FC Bohemians 1905
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.4 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bremnes passt de bal zonder na te denken. Maack is nu in balbezit. Maack passt de bal met de wreef. Vilppula is nu in balbezit. Vilppula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Engler bereikt de bal nog maar net als eerste. Engler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Primus de bal. Hejda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Pořešil passt de bal met de wreef. Vilppula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilppula met een sublieme pass. Klungelig pakt Maack de bal. Maack schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Šmahaj heeft problemen om de bal te vangen. Šmahaj geeft de bal voor. Večerník heeft problemen om de bal te vangen. Večerník draait met de bal, schiet en ... Vaňura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - FC Bohemians 1905 0:1

21e minuut.
Korytek geeft een hoge lob. Večerník rent richting de bal. Met opzet legt Korytek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Korytek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Daar is Pořešil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocáb rent richting de bal. Kocáb passt de bal met de wreef. Večerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Večerník schiet op doel. Vaňura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vilppula controleert de bal met de borst. Štos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilppula onderschept slim de pass. Vilppula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Derveniotis is nu in balbezit. Derveniotis probeert naar een medespeler te passen. Vilppula rent richting de bal. Vilppula haalt uit met een fantastische trap. Žejdlík probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tkáč kopt de bal weg. Vilppula is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupček. Kupček krijgt een gele kaart. Vilppula raakt geblesseerd tijdens het duel. Bremnes met een snel genomen vrije trap. Maack maakt een snoekduik en kopt de bal. Engler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Engler met een sublieme pass. Kocáb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocáb passt de bal met de wreef. Večerník probeert de bal aan de voet te houden. Večerník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bremnes rent richting de bal. Kocáb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocáb passt de bal in één keer door. Večerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Večerník haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 32%, FC Bohemians 1905 68%.
Fc kapr 85 - FC Bohemians 1905 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Pořešil de bal. Kupček bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pořešil. Pořešil krijgt een gele kaart. Kupček raakt geblesseerd tijdens het duel. Kupček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Večerník rent richting de bal. Večerník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frea met een snelle inworp. Hejda probeert naar een medespeler te passen. Maack rent richting de bal. Maack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc kapr 85 - FC Bohemians 1905 1:1

72e minuut.
Šmahaj kopt de bal weg. Kocáb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremnes is nu in balbezit. Kocáb onderschept slim de pass. Kocáb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 49%, FC Bohemians 1905 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc kapr 85 - FC Bohemians 1905 1:1