Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: koninnn Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2892
koninnn KINATION
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Metelka kopt de bal weg. Krpata heeft problemen om de bal te vangen. Balko is nu in balbezit. Balko haalt uit met een fantastische trap. Nezmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - KINATION 1:0

5e minuut.
Slovák rent richting de bal. Slovák geeft een hoge lob. Stráněl kopt de bal weg. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ručínský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stráněl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stráněl geeft de bal voor. Prodálek rent richting de bal. Prodálek draait met de bal, schiet en ... Houfek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Krpata onderschept slim de pass. Krpata met een sublieme pass. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - KINATION 2:0

31e minuut.
Lávka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lávka geeft de bal voor. Slovák kopt de bal weg. Krpata probeert de bal met de borst te controleren. Krpata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ručínský met een sublieme pass. Štainer heeft problemen om de bal te vangen. Michna rent richting de bal. Štainer onderschept slim de pass. Štainer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
koninnn - KINATION 2:1

36e minuut.
Mikulec passt de bal met de wreef. Stráněl kan de bal niet met de borst controleren. Krpata rent richting de bal. Balko heeft problemen om de bal te vangen. Balko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stráněl is nu in balbezit. Stráněl speelt de bal door. Klungelig pakt Prodálek de bal. Mikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koninnn 30%, KINATION 70%.
koninnn - KINATION 2:1

70e minuut.
Michlena rent richting de bal. Michlena geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stráněl de bal onder controle te krijgen. Balko verovert de bal door een tackle van achteren. Balko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rozhon onderschept slim de pass. Stráněl is nu in balbezit. Stráněl geeft de bal voor. Prodálek rent richting de bal. Prodálek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jeníšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníšek met een sublieme pass. Šoulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec onderschept slim de pass. Mikulec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koninnn 45%, KINATION 55%.
koninnn - KINATION 2:1