Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavie SKS FC Rheus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Schmid rent richting de bal. Schmid met een sublieme pass. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí schiet op doel. Polkoráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie SKS - FC Rheus 0:1

11e minuut.
Váňa verovert de bal door een tackle van achteren. Váňa passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schmid zal de hoekschop nemen. Dapecí springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Ručínský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejta met een sublieme pass. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavie SKS - FC Rheus 1:1

20e minuut.
Váňa rent richting de bal. Ručínský verovert de bal door een tackle van achteren. Ručínský met een sublieme pass. Homole is nu in balbezit. Homole draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Schmid onderschept slim de pass. Schmid probeert naar een medespeler te passen. Homole rent richting de bal. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Váňa passt de bal in één keer door. Ručínský is nu in balbezit. Ručínský met een sublieme pass. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Hrozný is nu in balbezit. Váňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid probeert naar een medespeler te passen. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie SKS - FC Rheus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie SKS 54%, FC Rheus 46%.
Slavie SKS - FC Rheus 1:2

46e minuut.
Fejta is nu in balbezit. Ručínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejta verovert de bal door een tackle van achteren. Fejta haalt uit met een fantastische trap. Kvasnička probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vidím onderschept slim de pass. Vidím geeft een lange en hoge pass. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejta rent richting de bal. Fejta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Homole is nu in balbezit. Váňa onderschept slim de pass. Váňa geeft de bal voor. Med krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavie SKS - FC Rheus 2:2

89e minuut.
Fejta onderschept slim de pass. Fejta met een sublieme pass. Svitek is nu in balbezit. Fejta rent richting de bal. Fejta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie SKS 34%, FC Rheus 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavie SKS - FC Rheus 2:2