Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3709
FC LITRPŮL Kopytaci
Rohovka 1.0 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kulatý met een snelle inworp. Zýka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zýka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zýka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:1

7e minuut.
Pochman verovert de bal door een tackle van achteren. Krejčík onderschept slim de pass. Krejčík speelt de bal door. Koďousek rent richting de bal. Koďousek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pochman passt de bal zonder na te denken. Troníček heeft problemen om de bal te vangen. Troníček probeert naar een medespeler te passen. Koďousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koďousek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zýka met een sublieme pass. Rataj rent richting de bal. Rataj passt de bal in één keer door. Koďousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koďousek haalt uit met een fantastische trap. Volša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koďousek rent richting de bal. Koďousek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Troníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Troníček probeert naar een medespeler te passen. Koďousek rent richting de bal. Koďousek schiet op doel. Volša probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kulatý passt de bal met de wreef. Pochman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zýka is nu in balbezit. Zýka draait met de bal, schiet en ... Volša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Troníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troníček met een sublieme pass. Zýka is nu in balbezit. Zýka draait met de bal, schiet en ... Volša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:2

31e minuut.
Inworp. Troníček met de inworp. Zýka rent richting de bal. Zýka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:3

35e minuut.
Koďousek rent richting de bal. Pochman onderschept slim de pass. Pochman passt de bal zonder na te denken. Kulatý is nu in balbezit. Kulatý met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pochman probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kulatý met een snelle inworp. Zýka rent richting de bal. Zýka schiet op doel. Volša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Koďousek rent richting de bal. Koďousek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:4

38e minuut.
Kulatý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zýka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koďousek rent richting de bal. Koďousek draait met de bal, schiet en ... Volša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:5

43e minuut.
Zýka verovert de bal door een tackle van achteren. Zýka passt de bal in één keer door. Kulatý speelt de bal door. Žalud bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalud probeert naar een medespeler te passen. Volša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Volša is nu in balbezit. Koďousek verovert de bal door een tackle van achteren. Koďousek met een sublieme pass. Zýka rent richting de bal. Zýka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LITRPŮL 95%, Kopytaci 5%.
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:5

49e minuut.
Volša met een harde bal richting middenveld. Žalud speelt de bal door. Jágr rent richting de bal. Pochman rent richting de bal. Pochman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Pochman passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troníček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zýka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zýka speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koďousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koďousek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:6

58e minuut.
Dusík is nu in balbezit. Dusík passt de bal in één keer door. Koďousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koďousek schiet op doel. Volša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:7

68e minuut.
Kulatý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zýka controleert de bal met de borst. Zýka speelt de bal door. Koďousek is nu in balbezit. Koďousek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Troníček met de inworp. Zýka rent richting de bal. Zýka probeert naar een medespeler te passen. Koďousek rent richting de bal. Koďousek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zýka probeert naar een medespeler te passen. Krejčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejčík probeert naar een medespeler te passen. Koďousek is nu in balbezit. Koďousek schiet op doel. Volša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koďousek is nu in balbezit. Koďousek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:8

76e minuut.
Kulatý met een snelle inworp. Zýka rent richting de bal. Zýka probeert naar een medespeler te passen. Kulatý rent richting de bal. Kulatý speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Serepes speelt de bal door. Houbička bereikt de bal nog maar net als eerste. Houbička passt de bal in één keer door. Koďousek is nu in balbezit. Koďousek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LITRPŮL 76%, Kopytaci 24%.
FC LITRPŮL - Kopytaci 0:8