Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Planet Express FC Bohemians 1905
Classic 442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Nařezal probeert naar een medespeler te passen. Řezenský is nu in balbezit. Řezenský passt de bal in één keer door. Linda is nu in balbezit. Linda haalt uit met een fantastische trap. Paal! Engler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 1:0

4e minuut.
Kocáb met een sublieme pass. Kupček bereikt de bal nog maar net als eerste. Olič begaat een overtreding. Kupček raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Sirový is nu in balbezit. Sirový geeft een hoge lob. Linda speelt de bal door. Schmalz rent richting de bal. Schmalz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 2:0

10e minuut.
Mejstřík geeft een hoge lob. Žejdlík kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kupček de bal onder controle te krijgen. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Engler probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Žejdlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linda rent richting de bal. Linda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 3:0

15e minuut.
Nařezal met de inworp. Stromovous heeft problemen om de bal te vangen. Stromovous met een sublieme pass. Řezenský rent richting de bal. Řezenský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mejstřík onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bimbošourek. Mejstřík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mejstřík met een snel genomen vrije trap. Schmalz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 4:0

22e minuut.
Zrzavecký geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Borec de bal onder controle te krijgen. Olič probeert naar een medespeler te passen. Schmalz rent richting de bal. Schmalz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Šmahaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Stromovous verovert de bal door een tackle van achteren. Stromovous geeft de bal voor. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský speelt de bal door. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz schiet op doel. Engler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 5:0

29e minuut.
Večerník heeft problemen om de bal te vangen. Kocáb is nu in balbezit. Stromovous tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stromovous krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kocáb raakt geblesseerd tijdens het duel. Šmahaj met een snel genomen vrije trap. Strýček probeert de bal met de borst te controleren. Večerník is nu in balbezit. Večerník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stromovous speelt de bal door. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda passt de bal met de wreef. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 6:0

33e minuut.
Žejdlík geeft de bal voor. Inworp. Olič met de inworp. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kocáb passt de bal in één keer door. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz passt de bal in één keer door. Linda is nu in balbezit. Linda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 27%, FC Bohemians 1905 73%.
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 6:0

49e minuut.
Večerník probeert naar een medespeler te passen. Kocáb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirový bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocáb onderschept slim de pass. Kocáb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Primus neemt de hoekschop. Sirový probeert de bal met de borst te controleren. Kocáb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocáb schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sirový de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Strýček probeert de bal met de borst te controleren. Večerník is nu in balbezit. Strýček maakt een afschuwelijke overtreding. Večerník wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Klungelig pakt Mejstřík de bal. Mejstřík met een sublieme pass. Schmalz rent richting de bal. Schmalz draait met de bal, schiet en ... Engler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 7:0

67e minuut.
Mejstřík passt de bal zonder na te denken. Zrzavecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrzavecký passt de bal zonder na te denken. Linda is nu in balbezit. Linda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Engler trapt de bal weg van het doel. Zrzavecký kopt de bal weg. Bimbošourek probeert de bal aan de voet te houden. Linda rent richting de bal. Linda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Schmalz heeft problemen om de bal te vangen. Linda is nu in balbezit. Schmalz rent richting de bal. Řezenský rent richting de bal. Řezenský haalt uit met een fantastische trap. Engler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Borec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Olič met een snelle inworp. Řezenský probeert de bal met de borst te controleren. Řezenský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Primus geeft een hoge lob. Hricek met een sublieme pass. Stromovous kopt de bal weg. Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 8:0

82e minuut.
Řezenský probeert naar een medespeler te passen. Linda is nu in balbezit. Linda passt de bal zonder na te denken. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 9:0

85e minuut.
Zrzavecký rent richting de bal. Zrzavecký met een sublieme pass. Olič met een sublieme pass. Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 10:0

86e minuut.
Řezenský met een sublieme pass. Zrzavecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrzavecký passt de bal zonder na te denken. Řezenský is nu in balbezit. Řezenský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 29%, FC Bohemians 1905 71%.
1.FC Planet Express - FC Bohemians 1905 10:0