Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavie SKS koninnn
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Med passt de bal zonder na te denken. Šoulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejta verovert de bal door een tackle van achteren. Med is nu in balbezit. Med schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bulis geeft de bal voor. Hacker kopt de bal weg. Klungelig pakt Michna de bal. Med is nu in balbezit. Med draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Svitek rent richting de bal. Metelka onderschept slim de pass. Metelka passt de bal zonder na te denken. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Michna speelt de bal door. Hacker rent richting de bal. Med verovert de bal door een tackle van achteren. Med draait met de bal, schiet en ... Houfek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie SKS - koninnn 1:0

26e minuut.
Krpata is nu in balbezit. Krpata passt de bal zonder na te denken. Balko is nu in balbezit. Balko haalt uit met een fantastische trap. Polkoráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavie SKS - koninnn 1:1

38e minuut.
Venera is nu in balbezit. Krpata onderschept slim de pass. Krpata speelt de bal door. Daar is Balko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lávka onderschept slim de pass. Lávka probeert naar een medespeler te passen. Balko heeft problemen om de bal te vangen. Balko schiet op doel. Polkoráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie SKS - koninnn 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie SKS 57%, koninnn 43%.
Slavie SKS - koninnn 1:2

53e minuut.
Krmaš met een snelle inworp. Váňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Váňa passt de bal met de wreef. Fejta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejta passt de bal met de wreef. Houfek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Svitek de bal onder controle te krijgen. Fejta is nu in balbezit. Šoulet rent richting de bal. Fejta onderschept slim de pass. Fejta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nesrsta is nu in balbezit. Fejta verovert de bal door een tackle van achteren. Fejta probeert naar een medespeler te passen. Med rent richting de bal. Med haalt uit met een fantastische trap. Houfek bokst de bal weg.

60e minuut.
Šoulet onderschept slim de pass. Šoulet passt de bal zonder na te denken. Balko rent richting de bal. Balko draait met de bal, schiet en ... Polkoráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie SKS - koninnn 1:3

65e minuut.
Fejta rent richting de bal. Fejta passt de bal zonder na te denken. Nesrsta is nu in balbezit. Med onderschept slim de pass. Med draait met de bal, schiet en ... Houfek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hacker geeft een hoge lob. Svitek kopt de bal weg. Šoulet heeft problemen om de bal te vangen. Fejta onderschept slim de pass. Fejta passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Med is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie SKS - koninnn 2:3

76e minuut.
Fejta is nu in balbezit. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejta rent richting de bal. Med rent richting de bal. Med haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavie SKS - koninnn 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie SKS 45%, koninnn 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavie SKS - koninnn 3:3