Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopytaci Ostrava 1922
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Duda bereikt de bal nog maar net als eerste. Duda geeft de bal voor. Klungelig pakt Rataj de bal. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Krejčík speelt de bal door. Šábes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krejčík de bal. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Monarcha geeft de bal voor. Rataj rent richting de bal. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... Zippich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - Ostrava 1922 0:1

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pelc trapt de bal weg van het doel. Žalud met een sublieme pass. Zýka rent richting de bal. Zýka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zýka verovert de bal door een tackle van achteren. Zýka speelt de bal door. Macháň is nu in balbezit. Koďousek verovert de bal door een tackle van achteren. Koďousek haalt uit met een fantastische trap. Pelc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopytaci - Ostrava 1922 1:1

25e minuut.
Jirsa passt de bal in één keer door. Duda is nu in balbezit. Duda met een sublieme pass. Bartoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoň geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Zýka rent richting de bal. Bartoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Zýka rent richting de bal. Koďousek rent richting de bal. Koďousek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - Ostrava 1922 2:1

31e minuut.
Rataj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulatý geeft de bal voor. Jirsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zýka is nu in balbezit. Zýka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - Ostrava 1922 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopytaci 52%, Ostrava 1922 48%.
Kopytaci - Ostrava 1922 3:1

58e minuut.
Monarcha speelt de bal door. Kulatý heeft problemen om de bal te vangen. Monarcha is nu in balbezit. Kulatý onderschept slim de pass. Kulatý passt de bal met de wreef. Pelc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Trefný onderschept slim de pass. Trefný geeft een lange en hoge pass. Krejčík is nu in balbezit. Bartoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoň haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trefný met een sublieme pass. Jirsa rent richting de bal. Jirsa geeft een hoge lob. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Šalena speelt de bal door. Kryštofík is nu in balbezit. Kulatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík verovert de bal door een tackle van achteren. Kryštofík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Heřmánek rent richting de bal. Heřmánek passt de bal met de wreef. Bartoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoň schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - Ostrava 1922 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopytaci 65%, Ostrava 1922 35%.
Kopytaci - Ostrava 1922 3:2