Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Na rybníčku
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16339
Fc kapr 85 1.FC Planet Express
442 Tactiek Classic 442
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 36.5
matig Schieten goed
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Schmalz geeft een lange en hoge pass. Kanta onderschept slim de pass. Zrzavecký speelt de bal door. Linda rent richting de bal. Linda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Linda verovert de bal door een tackle van achteren. Linda haalt uit met een fantastische trap. Korytek probeert de bal aan de voet te houden. Schmalz rent richting de bal. Schmalz draait met de bal, schiet en ... Vaňura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Maack is nu in balbezit. Sirový onderschept slim de pass. Sirový geeft een hoge lob. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Olič speelt de bal door. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz passt de bal met de wreef. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda schiet op doel. Vaňura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Strýček bereikt de bal nog maar net als eerste. Strýček passt de bal met de wreef. Bremnes is nu in balbezit. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Strýček passt de bal zonder na te denken. Mejstřík probeert de bal aan de voet te houden. Vilppula rent richting de bal. Vilppula schiet op doel. Hricek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - 1.FC Planet Express 1:0

25e minuut.
Řezenský passt de bal met de wreef. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz onderschept slim de pass. Schmalz schiet op doel. Vaňura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc kapr 85 - 1.FC Planet Express 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Schmalz de bal. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský schiet op doel. Vaňura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - 1.FC Planet Express 1:2

28e minuut.
Olič is nu in balbezit. Olič passt de bal met de wreef. Tkáč verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Schmalz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmalz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Frea met een snelle inworp. Pořešil is nu in balbezit. Pořešil passt de bal in één keer door. Maack is nu in balbezit. Maack draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kanta trapt de bal weg van het doel. Zrzavecký controleert de bal met de borst. Hejda met een sublieme pass. Vilppula is nu in balbezit. Vilppula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hricek probeert wanhopig de bal te grijpen. Maack bereikt de bal nog maar net als eerste. Maack haalt uit met een fantastische trap. Hricek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc kapr 85 - 1.FC Planet Express 2:2

41e minuut.
Maack schiet op doel. Hricek speelt de bal door. Olič kopt de bal weg. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 71%, 1.FC Planet Express 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc kapr 85 - 1.FC Planet Express 2:2

46e minuut.
Linda probeert naar een medespeler te passen. Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Schmalz de bal. Schmalz haalt uit met een fantastische trap. Vaňura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Řezenský controleert de bal met de borst. Bremnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stromovous speelt de bal door. Linda is nu in balbezit. Linda schiet op doel. Vaňura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tkáč kopt de bal weg. Pořešil is nu in balbezit. Pořešil passt de bal in één keer door. Stromovous probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stromovous geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaňura speelt de bal door. Stromovous rent richting de bal. Pořešil probeert naar een medespeler te passen. Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský schiet op doel. Vaňura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stromovous speelt de bal door. Linda rent richting de bal. Linda met een sublieme pass. Schmalz heeft problemen om de bal te vangen. Schmalz schiet op doel. Vaňura bokst de bal weg.

69e minuut.
Olič passt de bal met de wreef. Daar is Linda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linda probeert naar een medespeler te passen. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tkáč geeft de bal voor. Maack is nu in balbezit. Maack passt de bal met de wreef. Vilppula is nu in balbezit. Vilppula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Frea bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda verovert de bal door een tackle van achteren. Linda probeert naar een medespeler te passen. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stromovous kopt de bal weg. Kanta controleert de bal met de borst. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz haalt uit met een fantastische trap. Korytek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 72%, 1.FC Planet Express 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc kapr 85 - 1.FC Planet Express 2:2