Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: KINATION Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2832
KINATION Slavie SKS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Duta geeft een lange en hoge pass. Štainer kopt de bal weg. Poruba probeert de bal met de borst te controleren. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek schiet op doel. Polkoráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prodálek rent richting de bal. Prodálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 1:0

10e minuut.
Fejta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stráněl rent richting de bal. Fejta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fejta krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kudlička rent richting de bal. Kudlička passt de bal in één keer door. Jeníšek is nu in balbezit. Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ručínský passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Váňa met de inworp. Bulis geeft de bal voor. Med bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KINATION - Slavie SKS 1:1

15e minuut.
Prodálek rent richting de bal. Prodálek met een sublieme pass. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. Polkoráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 2:1

19e minuut.
Stráněl rent richting de bal. Stráněl passt de bal in één keer door. Poruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek onderschept slim de pass. Prodálek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stráněl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejta onderschept slim de pass. Fejta met een sublieme pass. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med draait met de bal, schiet en ... Nezmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mička rent richting de bal. Mička probeert naar een medespeler te passen. Svitek controleert de bal met de borst. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Váňa onderschept slim de pass. Váňa geeft een hoge lob. Venera kopt de bal weg. Mikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 3:1

43e minuut.
Váňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulec passt de bal zonder na te denken. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 41%, Slavie SKS 59%.
KINATION - Slavie SKS 3:1

48e minuut.
Jeníšek passt de bal in één keer door. Fořt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec onderschept slim de pass. Prodálek rent richting de bal. Prodálek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Stráněl rent richting de bal. Stráněl passt de bal in één keer door. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer geeft een hoge lob. Prodálek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Fořt trapt de bal weg van het doel. Stráněl kopt de bal weg. Mikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 4:1

61e minuut.
Svitek met een sublieme pass. Lapka is nu in balbezit. Lapka geeft een lange en hoge pass. Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mikulec kopt de bal weg. Daar is Krmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodálek rent richting de bal. Prodálek haalt uit met een fantastische trap. Polkoráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 5:1

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svitek verovert de bal door een tackle van achteren. Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek haalt uit met een fantastische trap. Polkoráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Med verovert de bal door een tackle van achteren. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Med onderschept slim de pass. Med schiet op doel. Nezmar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Slavie SKS 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 34%, Slavie SKS 66%.
KINATION - Slavie SKS 5:2